25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru: „În acest moment nu ne vom despărți de Laurențiu Reghecampf!“

Mihai Rotaru: „În acest moment nu ne vom despărți de Laurențiu Reghecampf!“

Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, păstrează suspansul în privinţa antrenorului Laurenţiu Reghecampf. Acesta a avut o intervenţie la postul Pro Arena în care a punctat că Laurenţiu Reghecampf este sub contract şi va conduce antrenamentul de luni. Nu s-a pronunţat însă dacă Reghe va continua şi după, întrucât ideea întreruperii contractului a fost confirmată inclusiv de Reghecampf.

„Nu mă întrebați despre Laurențiu Reghecampf. Nu mă întrebați! El este antrenorul nostru, în mod normal duminică seara este reunirea echipei. Antrenamentul de luni va fi condus de Laurențiu Reghecampf. În acest moment nu ne vom despărți de Laurențiu Reghecampf! Repet, este antrenorul nostru și prietenul meu, mergem înainte cu el. Avem un fotbal balcanic, mioritic și încercăm să dăm veridicitate ligii! Nu știu ce va fi peste o zi, peste o lună, peste două luni. Peste o săptămână”, a declarat Mihai Rotaru, la Pro Arena.

Laurențiu Reghecampf a reacționat la ultimele zvonuri despre demiterea sa.
„Dacă domnul Cârțu a declarat că știe că ne vedem luni, eu îl asigur că ne vedem luni, la antrenament. În caz contrar, clubul mă poate demite pe mine dacă îmi plătește clauza de reziliere (300.000 de euro) și nu am niciun fel de problemă ca luni să nu mă prezint la antrenament”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru prosport.ro.

Citeşte şi: Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf sunt pe punctul de a rezilia contractul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS