10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRobert Lewandowski: „Povestea mea la Bayern a ajuns la sfârşit“

Robert Lewandowski: „Povestea mea la Bayern a ajuns la sfârşit“

Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, desemnat de FIFA cel mai bun fotbalist al anilor 2020 şi 2021, a uimit astăzi. „Povestea mea la Bayern a ajuns la sfârşit“, a declarat Robert Lewandowski, citat de AFP și Agerpres.

„Un lucru este sigur astăzi: povestea mea cu Bayern a ajuns la sfârşit. După tot ce s-a întâmplat în ultimele luni, nu pot să-mi închipui că vom mai colabora bine. Îmi dau seama că un transfer va fi cea mai bună soluţie pentru ambele părţi“, a afirmat Lewandowski într-o conferinţă de presă, în sânul naţionalei Poloniei.

El nu a oferit nicio indicaţie în legătură cu viitorul său. În opt sezoane, fotbalistul a marcat 344 de goluri pentru Bayern.

Polonezul va împlini în august 34 de ani. A spus după încheierea sezonului din Bundesliga că nu îşi va reînnoi contractul cu Bayern, care expiră în 2023. El şi-ar dori să părăsească echipa bavareză chiar în această vară. În weekend, Lewandowski s-a arătat prudent privind posibila lui mutare la FC Barcelona.

FC Barcelona a făcut deja o ofertă lui Bayern (32 de milioane de euro), dar campioana Germaniei a anunţat că nu are de gând să-l lase să plece pe internaţionalul polonez. 

Citește și: Neymar nu şi-a văzut visul împlinit: „Vreau să câştig Liga Campionilor cu PSG“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS