5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNeymar nu şi-a văzut visul împlinit: „Vreau să câştig Liga Campionilor cu PSG“

Neymar nu şi-a văzut visul împlinit: „Vreau să câştig Liga Campionilor cu PSG“

Atacantul brazilian Neymar a anunţat că nu intenţionează să se despartă în această vară de Paris Saint-Germain. El şi-a exprimat dorinţa să câştige cât mai multe trofee cu gruparea din Hexagon, inclusiv Liga Campionilor. Acest lucru lipseşte deocamdată din palmaresul campioanei Franţei.

„Vreau să câştig Liga Campionilor cu PSG! Am un contract cu PSG, deci nu există alte posibilităţi. Voi continua alături de Paris Saint-Germain“, a declarat Neymar într-un interviu acordat postului de televiziune Canal Plus, citat de Agerpres.

Neymar a salutat, totodată, decizia francezului Kylian Mbappe de a-şi prelungi contractul cu PSG, refuzând oferta venită din partea echipei spaniole Real Madrid.

„Am fost foarte fericit că Kylian a decis să rămână. Cred că proiectul lui PSG este cel de care are nevoie pentru cariera sa. E un lucru bun pentru el să rămână şi să încerce să câştige o Ligă a Campionilor în propria ţară, cu echipa din oraşul său. Să ai jucători precum Kylian în echipă este întotdeauna foarte important“, a spus brazilianul.

Acesta a vorbit şi despre Lionel Messi, care pare să nu se fi adaptat în Franţa.
„Leo (Messi) a petrecut mulţi ani la Barcelona şi este greu să te adaptezi. E complicat să schimbi echipa, oraşul… În plus, nu a venit singur, ci cu familia. Limba este, de asemenea, diferită. Sunt o mulţime de lucruri deranjante. Există şi stilul de joc al echipei, cu jucători care până la urmă nu înţeleg felul în care joacă. Deci, toate aceste lucruri au avut un impact negativ“, a subliniat brazilianul.

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist al planetei în august 2017, când PSG a achitat clauza de reziliere a contractului său cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane de euro. În cinci sezoane petrecute pe „Parc des Princes“, Neymar a marcat 100 de goluri în 144 de meciuri disputate pentru PSG în toate competiţiile.

Citeşte şi: Nottingham Forest a revenit în Premier League după 23 de ani (REZUMAT VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS