10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Elitelor / Universitatea Craiova, campioană și la Under 17! Vitrina Științei, deschisă și de puștii lui Florescu

Liga Elitelor / Universitatea Craiova, campioană și la Under 17! Vitrina Științei, deschisă și de puștii lui Florescu

Echipa de juniori sub 17 ani a clubului Universitatea Craiova a reușit să confirme așteptările și să devină campioana României. Acest s-a realizat după ce „leuții“ lui Ștefan Florescu s-au impus sâmbătă, cu 2-1, la Tunari, în fața Universității Cluj, în finala Ligii Elitelor U17.

„Speranțele“ Științei au deschis scorul rapid, prin Fabian Șandru. Acesta a reluat din fața porții o pasă excelentă a lui Barbu (’4, 1-0).

„Șepcile roșii“ au egalat destul de repede și foarte norocos. A fost o lovitură liberă de la 35 de metri lateral stânga, bătută în forță de Alin Ferenți, mingea nu a fost atinsă de niciun jucător din grupul aflat în fața porții, fapt care l-a păcălit pe portarul Vlăsceanu, și a intrat în poartă (’11, 1-1).

Golul victoriei a fost marcat de Ionuț Olaru. Acesta a înscris cu un șut din marginea careului mare la bara din stânga porții (’80, 2-1).

VEZI VIDEO AICI!

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Ștefan Florescu, a început meciul cu următorul unsprezece: Rafael Vlăsceanu – Denis Dragu, Adelin Dumitru, Bogdan Brășfăleanu, Cosmin Raicovici, Robert Lăpădătescu, Alberto Călin, Frederico Cîrpici, Robert Tamaș, Fabian Șandru, David Barbu. Rezerve au fost: Alex Bunea – Emanuel Enache, Ionuț Mitrache, Marius Mierlescu, Ionuț Olaru, Rareș Tomșa, Cosmin Tecuceanu, Leonard Târșogoiu, Mario Mihalea.

Acesta este cel de-al doilea titlu adjudecat de Centrul de Copii și Juniori al Universității Craiova în acest an. Primii campioni naționali au fost puștii de la Under 16, antrenați de Bogdan Budescu. Trebuie amintiți și felicitați și juniorii sub 15 ani, antrenați de Bogdan Vrăjitoarea, care au obținut medaliile de bronz la Liga Elitelor. Felicitări tuturor!

Citește și: Reghecampf, după barajul cu FC Botoșani: „Acest meci este o rușine!“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS