17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMbappe a fost convins să „continue să crească“ la PSG. Şi-a prelungit contractul până în 2025

Mbappe a fost convins să „continue să crească“ la PSG. Şi-a prelungit contractul până în 2025

Atacantul francez Kylian Mbappe şi-a justificat, duminică, într-o postare pe Twitter, decizia anunţată sâmbătă de a-şi prelungi contractul cu campioana Franţei, Paris Saint-Germain, până în 2025. El are convingerea că va putea „să continue să crească“ pe „Parc des Princes“, informează AFP, citată de Agerpres.

Superstarul francez a ţinut, totodată, să mulţumească preşedintelui echipei Real Madrid, Florentino Perez, care a încercat să-l recruteze la campioana Spaniei.
„Îmi pare rău pentru dezamăgirea Realului. Ea este pe măsura ezitărilor mele. Eu voi fi primul suporter în finala Ligii Campionilor (contra lui Liverpool, pe 28 mai – n.r.), la Paris. Acasă“, a spus Mbappe.

Jucătorul va face declaraţii de presă astăzi, în cadrul unei conferinţe ce va avea loc pe „Parc des Princes“, unde va fi însoţit de preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, căruia a ţinut să-i mulţumească în trecere „pentru încredere, înţelegere şi răbdare“.

„Sunt foarte bucuros că pot continua să evoluez în Franţa, ţara care în care m-am născut, am crescut şi care îmi dă ocazia să-mi continui visele“, se arată în mesajul său.

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunţat sâmbătă, în faţa publicului de pe stadionul „Parc des Princes“, la ultimul meci al campioanei Franţei în acest sezon, că vedeta Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul până în 2025.

Mbappe (23 ani) a prezentat în faţa spectatorilor un tricou pe care scris 2025, după ce a semnat o prelungire a contractului cu trei ani.

Atacantul francez era aşteptat la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract. În cele din urmă a fost convins să rămână în capitala Franţei.

Citeşte şi: Bogdan Vrăjitoarea asigură că „leuţii“ săi sunt pregătiţi să-şi adjudece trofeul de la Liga Elitelor U15

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS