17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBogdan Vrăjitoarea asigură că „leuţii“ săi sunt pregătiţi să-şi adjudece trofeul de la Liga Elitelor U15

Bogdan Vrăjitoarea asigură că „leuţii“ săi sunt pregătiţi să-şi adjudece trofeul de la Liga Elitelor U15

-

Centrul de Copii şi Juniori (CCJ) al Universităţii Craiova este pe cale să redeschidă vitrina cu trofee. Dacă sâmbătă au triumfat alb-albaştrii lui Bogdan Budescu la Liga Elitelor U16, la mijlocul acestei săptămâni vor lupta pentru supremaţie „leuţii“ lui Bogdan Vrăjitoarea. Astfel, stadionul „Aripile“ va găzdui Turneul Final de la Liga Elitelor U15.

Primele bătălii au loc marţi (24 mai), după cum urmează: FCSB – Atletico Arad (ora 10.00), Universitatea Craiova – Farul Constanța (ora 12.00). Miercuri (25 mai) se vor întâlni, de la ora 10.00, învinsele celor două semifinale, care vor lupta pentru locurile 3-4. Apoi, de la ora 12.00, este pus în joc titlul de campioană, trofeul fiind disputat de învingătoarele din semifinale.

Prima semifinală, FCSB – Atletico Arad, va fi arbitrată de Mihail Sebastian Lăstun (Vâlcea). Acesta va fi ajutat de asistenţii Ramona Doriana Udrea (Târgu Jiu) şi Gică Sandocan Ionel Albulescu (Turburea). Aceiaşi asistenţi vor fi şi la cea de-a doua semifinală, Universitatea Craiova – Farul, dar la centru se va regăsi Constantin Alin Olaru (Vâlcea).

Bogdan Vrăjitoarea: „Este un trofeu important şi sperăm să-l câştigăm“

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova U15, Bogdan Vrăjitoarea, este convins că elevii săi vor da totul pentru trofeul pus în joc. El consideră că este un avantaj că Turneul Final se va ţine în Bănie şi speră să-l materializeze.

„Sunt prezente cele mai bune patru echipe din ţară. Jucăm cu Farul Constanţa, ştim ce reprezintă centrul de acolo şi cred că va fi un meci frumos. Este un trofeu important la orice categorie de vârstă şi sperăm să-l câştigăm. Fiecare copil care intră şi care face parte din lotul Universităţii Craiova îşi doreşte se iese învingător. Ne bucurăm foarte mult că putem să organizăm acest turneu. Este o plăcere să jucăm aici după ce am colindat toată ţara pentru acest trofeu“, a spus Bogdan Vrăjitoarea, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului.

VEZI VIDEO!

„A fost un sezon destul de dificil şi foarte lung. Venim după perioada aceea de pandemie, cu un format nou, dar după foarte multe meciuri am ajuns la acest turneufinal, unde aceşti juniori merită din plin să fie. Această reorganizare la nivelul de Under 15 ne-a adus foarte multe meciuri de campionat. A fost o primă fază locală, a urmat faza judeţeană. Câştigătoarea de acolo a mers în turneul organizat de Timişoara – în sferturi, apoi la turneul organizat de Arad – în semifinale şi, în sfârşit, acum, primele două echipe din fiecare serie s-au calificat şi urmează acest Turneu Final.

Este o plăcere să lucrezi cu copii, mai ales că scopul nostru este să-i dezvoltăm atât fotbalistic, cât şi uman. Noi lucrăm foarte mult cu ei la mentalitate. Trebuie să ştie că joacă pentru Universitatea Craiova, trebuie să ştie ce reprezintă Craiova şi în momentul când îmbracă acest tricou trebuie să transpire serios pentru a avea un viitor strălucit la acest club“, a mai spus Bogdan Vrăjitoarea.

Citeşte şi: Fericire maximă după isprava puștilor lui Budescu la Liga Elitelor U16

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Focul le-a mistuit casa, dar oamenii cu suflet le...

Lovită de necaz, o familie din Mehedinți, rămasă fără...

ȘTIRI GdS