7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFericire maximă după isprava puștilor lui Budescu la Liga Elitelor U16

Fericire maximă după isprava puștilor lui Budescu la Liga Elitelor U16

Universitatea Craiova U16 a încheiat sezonul cu trofeul Ligii Elitelor, reușind un parcurs impecabil. Bucuria alb-albaștrilor după ce au câștigat finala de la Buzău, 3-1 cu Farul Constanța, a fost imensă, atât puștii Științei, cât și antrenorul Bogdan Budescu fiind copleșiți de emoții.

„A fost un meci foarte dificil, a fost mult de alergat, căldură mare, dar ne bucurăm că s-a sfârșit cu bine. Le mulțumesc colegilor, antrenorilor, sunt foarte fericit. Este un pas foarte important în cariera mea și a noastră“, a declarat David Barbu, care a fost declarat și jucătorul finalei.

„A fost un meci foarte greu. Putem spune că au fost peste noi în prima repriză, dar pe parcurs am revenit și am jucat mai bine. Sunt foarte fericit, pentru că am muncit mult. Trebuie să te sacrifici dacă vrei să ajungi sus“, a comentat Yanis Găgeatu.

„A fost fost o finală grea, iar pentru mine a fost prima jucată. Sper să continuăm tot așa, cu succese“, a punctat Robert Lăpădătescu.

„Am fost conduși din primele minute ale meciului, dar Știința-i Știința și câștigăm până la urmă tot timpul“, a subliniat Rareș Tomșa.

„A trebuit să muncim mult, dar ne-am îndeplinit obiectivul. Suntem campioni și suntem fericiți. N-am pierdut niciun meci în acest campionat și sunt foarte fericit“, a afirmat căpitanul Mario Balaci.

„A fost așa cum ne-am așteptat, cu o tensiune foarte mare, pentru că s-au întâlnit două echipe foarte bine pregătite. Sunt mândru că sunt antrenor la Universitatea Craiova și că am antrenat acești copii minunați“, a declarat tehnicianul Bogdan Budescu.

Citește și: Viitorul e frumos! Universitatea Craiova, campioana României la U16

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS