5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Voluntari şi Sepsi susţin, astăzi, finala Cupei României

FC Voluntari şi Sepsi susţin, astăzi, finala Cupei României

FC Voluntari şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se vor întâlni astăzi, pe stadionul „Rapid – Giuleşti“, de la ora 20.30, în finala Cupei României. FC Voluntari, echipă înfiinţată în 2010, a câştigat Cupa României în 2017, în timp ce Sepsi OSK, înfiinţată în 2011, a jucat o finală în 2020.

Până în finala de joi, Sepsi a trecut de Farul Constanţa cu 1-0 (şaisprezecimi), de FCU Craiova cu 1-0 (optimi), de Chindia Târgovişte cu 2-1 (sferturi) şi de Universitatea Craiova, cu 2-1 (acasă) şi 1-0 (în deplasare), în semifinale.

FC Voluntari a învins-o pe Şomuz Fălticeni cu 4-1 (şaisprezecimi), a dispus cu 3-0 (la ”masa verde”) de FCSB (optimi), a câştigat cu 1-0 cu FC Buzău (sferturi), iar în semifinale a trecut de FC Argeş, după 2-0 (acasă) şi 1-0 (în deplasare).

În acest sezon al Ligii 1, FC Voluntari a câştigat ambele meciuri directe cu Sepsi, 2-1 la Sfântu Gheorghe şi 3-1 acasă.

Finala Cupei României va fi arbitrată de Sebastian Colţescu (Craiova). Acesta va fi ajutat de asistenţii Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti) şi Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava). Al patrulea oficial va fi George Cătălin Găman (Craiova).
Observator pentru arbitri va fi Irina Mîrţ (Bucureşti), iar observator federal Octavian Goga (Braşov).

Citeşte şi: Federaţia Română de Fotbal a stabilit datele de start ale competiţiilor din viitorul sezon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS