14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPochettino este convins că el şi Mbappe vor rămâne la Paris Saint-Germain

Pochettino este convins că el şi Mbappe vor rămâne la Paris Saint-Germain

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, a dezminţit astăzi zvonurile despre plecarea sa în această vară. El a afirmat că sunt „100%“ şanse ca el şi atacantul Kylian Mbappe să rămână în sezonul viitor, informează AFP, citată de Agerpres.

Întrebat într-o conferinţă de presă cât de mari sunt şansele ca el şi Mbappe să continue la Paris, argentinianul a răspuns: „100% în ambele cazuri“.

El şi-a nuanţat imediat afirmaţiile, în condiţiile în care Mbappe, dorit de Real Madrid, nu şi-a prelungit contractul cu PSG, care expiră la sfârşitul lui iunie.
„Este ceea ce pot să percep, să simt astăzi. În fotbal, te poţi aştepta la multe, dar asta este ceea ce simt astăzi“, a spus Pochettino.

Sub contract până în 2023, dar contestat în continuare în ciuda câştigării campionatului, Pochettino ar putea pleca din această vară de la PSG. Clubul parizian este în căutarea unui nou suflu pentru proiectul său sportiv în sezonul viitor.

Leonardo nu l-a susţinut pe Pochettino

Directorul sportiv Leonardo nu a întărit poziţia argentinianului. Acesta a declarat sâmbătă că vrea „să discute cu toată lumea, nu doar cu antrenorul, dar şi cu jucătorii, pentru a lămuri nişte situaţii şi a decide strategia“.

„Este un discurs general“, a subliniat oficialul brazilian, fără să se pronunţe în privinţa viitorului lui Pochettino.

În cazul lui Mbappe, presa franceză a menţionat propuneri faraonice ale proprietarilor qatarieni ai lui PSG pentru a-l reţine pe atacantul de 23 de ani. Acesta a avut o atitudine ambiguă în ultimele săptămâni, nelăsând niciun indiciu clar asupra deciziei sale.

Potrivit lui Leonardo, atacantul, campion mondial în 2018, „se gândeşte“ în continuare la viitorul său. O întâlnire între familia jucătorului şi oficiali ai lui PSG a avut loc săptămâna trecută la Doha, capitala Qatarului.

Citeşte şi: „U“ Craiova – FC Voluntari / Reghecampf şi Constantin fac apel la public: „Să ia ‘foc’ stadionul!“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS