12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Cristiano Bergodi se teme de Universitatea Craiova: „E o echipă greu de bătut“

Cupa României / Cristiano Bergodi se teme de Universitatea Craiova: „E o echipă greu de bătut“

Antrenorul formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe, Cristiano Bergodi, a prefaţat disputa cu Universitatea Craiova, din manşa întâi a semifinalelor din Cupa României. Disputa va avea loc miercuri, de la ora 19.30, în Covasna, iar tehnicianul italian este ferm convins că misiunea de a-i răpune pe olteni va fi extrem de dificilă.

„Aşteptările sunt mari, dar cred că putem face ceva pozitiv, aşa cum au făcut în ultimul timp băieţii. E o semifinală de Cupă, se joacă tur – retur şi e un pic diferit. Trebuie să jucăm bine, să facem un joc frumos, dar în acelaşi timp să nu riscăm nimic. E un meci pe care ne dorim cu toţii să-l câştigăm. Faptul că va fi şi un retur, trebuie să avem grijă, să ţinem meciul în echilibru“, a spus Bergodi.

„În acest moment spun că este cea mai bună din Liga 1“

Acesta a vorbit laudativ la adresa Ştiinţei, pe care o consideră cea mai în formă echipă din Liga 1 în momentul de faţă.

„Întâlnim o echipă care în acest moment este pe val. Universitatea Craiova joacă bine, a dat multe goluri şi a încasat puţine. Îi cunosc pe cei de acolo, i-am antrenat cu doi ani în urmă. Analizând-o în acest moment spun că este cea mai bună din Liga 1. Forţa acestei echipe este colectivul. Nu are minusuri multe. Este o echipă care joacă un fotbal bun, verticalizează, ştie să joace pe benzi, cu fotbalişti tehnici şi de viteză. Are jucători buni la mijlocul terenului, buni la intercepţie, buni la construcţie. În apărare stă bine. În acest moment este foarte bună, în formă şi se vede asta prin rezultatele pe care le-a înregistrat“, a declarat tehnicianul italian.

„Eu sunt încrezător“

Cristiano Bergodi şi-a atenţionat fanii că trebuie să uite de victoria din campionat reuşită de Sepsi, cu 3-1, pentru Laurenţiu Reghecampf a reglat jocul alb-albaştrilor.

„În urmă cu două-trei luni era diferită (Universitatea – n.r.), iar acum s-au reglat lucrurile. E o echipă greu de bătut. O să facem tot posibilul să ieşim bine din această dublă manşă şi să ne calificăm în finală. Primul meci este cel mai important pentru noi! Spun asta pentru că în retur ne va fi foarte greu acolo, cu peste 20.000 de spectatori în tribune… Eu sunt încrezător“, a încheiat Cristiano Bergodi.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS