11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârţu şi-a făcut planurile pentru noul mandat la Ştiinţa (VIDEO)

Sorin Cârţu şi-a făcut planurile pentru noul mandat la Ştiinţa (VIDEO)

-

Sorin Cârţu este unicul candidat pentru următorul mandat de preşedinte al clubului Universitatea Craiova. Cel care va conduce din punct de vedere managerial destinul Ştiinţei va avea un mandat de doi ani. Scrutinul va avea loc în ziua meciului cu CFR Cluj, care este programat duminică, 10 aprilie 2022, de la ora 20.30. Secțiile de votare vor fi amplasate în incinta stadionului „Ion Oblemenco”, toate detaliile urmând să fie comunicate în perioada următoare.

Componentul Craiovei Maxima, Sorin Cârțu, a acordat un interviu site-ului oficial al Ştiinţei în care a vorbit despre obiectivele sale din viitorul mandat.
„În această perioadă de 2 ani aș vrea să abordăm dezideratul cel mai impotant și să îl și reușim: acela de a lua campionatul. Existența mea se confundă cu ceea ce s-a întâmplat la Universitatea Craiova. Pe lângă noi, pe lângă club, sunt majoritatea jucătorilor din ‘Craiova Maxima’ și este important să fim împreună, să stăm lângă echipă, pentru că noi dăm imagine în fotbalul românesc prin ceea ce am realizat la vremea respectivă”, a spus „Sorinaccio“.

Întregul interviu îl puteţi urmări în format video mai sus.

Altfel, Universitatea Craiova a pus deja în vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj, din Bănie.
Până la disputa cu ardelenii, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au de pregătit întâlnirea cu FCSB, din etapa 3 a play-off-ului Ligii 1. Aceasta va avea loc duminică, 3 aprilie, de la ora 19.00, pe Arena Naţională.

Citeşte şi: Edi Iordănescu, îngrijorat înaintea jocului din Israel: „Starea de spirit e foarte proastă!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS