16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGaz Metan Mediaș – FCU Craiova 0-2 / Victorie muncită pentru băieții lui Napoli

Gaz Metan Mediaș – FCU Craiova 0-2 / Victorie muncită pentru băieții lui Napoli

FCU Craiova a reușit să se impună, scor 2-0, în partida susținută sâmbătă, în Ardeal, în fața formației Gaz Metan Mediaș. Disputa a contat pentru etapa a doua din play-out-ul Ligii 1.

Elevii lui Nicolo Napoli au deschis scorul înainte de pauză, prin Bauza, care a trimis mingea pe lângă portar, de la 10 metri, la colțul din dreapta, după o pasă a lui Compagno (’41, 0-1).

După mari insistențe, gruparea olteană și-a majorat avantajul prin Compagno, care a reluat cu capul, de la 6 metri, o centrare a lui Asamoah, la care portarul ardelenilor a ieșit aiurea (’81).

Statistică oferită de flashscore.ro

Mediaș: Grosz – Kanda, Matricardi (’46, Țala), Avram, Maxim – Iancu, Harfaș (’46, Covaci) – Ursu, Gașpar (’83, Cîmpean), Costea – Domșa (’46, Noian). Antrenor: Lucian Boroncoi.

FCU: R. Popa – Negru, Kovacic, Diallo (’84, Paramatti), Bușu – Asamoah, Marquet (’67, Pop) – Baeten (’84, Blidar), Bauza (’67, Cl. Bălan), Van Durmen (’46, Sidibe) – Compagno. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonașe galbene: Avram ’72 / Baeten ’61.

Au arbitrat: Bogdan Dumitrache – Adrian Vornicu, Alexandru Filip; Ana Maria Terteleac.

În etapa viitoare, FCU Craiova va primi vizita formației CS Mioveni. La rândul său, Gaz Metan Mediaș va evolua la Arad, cu UTA.

Nu am făcut un meci foarte bun“

Antrenorul craiovenilor, Nicolo Napoli, nu a fost prea mulțumit de evoluția echipei FCU, dar s-a bucurat pentru punctele obținute. „Nu am făcut un meci foarte bun. Mă aşteptam la puţin mai mult de la joc, dar important este că am câştigat cele trei puncte și urcăm în clasament. Acum ne pregătim pentru puţină vacanţă şi apoi ne gândim la meciul de acasă. E posibil că au văzut o echipă cu mulţi fotbalişti copii şi poate că echipa s-a relaxat, dar asta nu se face. Avem nevoie de jucători să joace 100% bine. Ca să facem rezultate şi să adunăm puncte“, a declarat Nicolo Napoli.

Liga 1, play-off – etapa 2:

Vineri, 18 martie:
FC Voluntari – „U“ Craiova 3-1

Sâmbătă, 19 martie:
ora 20.30: Farul Constanța – CFR Cluj

Duminică, 20 martie:
ora 19.00: FC Argeş – FCSB

Clasament:

Liga 1, play-out – etapa 2

Vineri, 18 martie:
FC Botoșani – UTA Arad 1-0

Sâmbătă, 19 martie:
Gaz Metan Mediaş – FCU Craiova 0-2
ora 15.00: Academica Clinceni – Rapid

Duminică, 20 martie:
ora 16.00: Dinamo – Sepsi

Luni, 21 martie:
ora 20.30: CS Mioveni – Chindia Târgoviște

Clasament:

Citește și: Liga 2 / Viitorul Pandurii, înfrângere drastică la Buzău. Rezultatele primei etape din play-off şi play-out

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS