8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârţu vrea un nou mandat de preşedinte al clubului Universitatea Craiova

Sorin Cârţu vrea un nou mandat de preşedinte al clubului Universitatea Craiova

Actualul preşedinte al clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, şi-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat, a anunţat gruparea olteană pe pagina sa oficială de Facebook.

Jucător emblematic al Băniei, „Sorinacio“ este antrenorul care a adus ultimul event în Bănie. Fostul component al Craiovei Maxima îşi doreşte încă un titlu de campion din postura de preşedinte.

„Am câştigat campionatul cu echipa sufletului meu din postura de jucător şi antrenor. Acum îmi doresc să reuşesc acest lucru şi în noul mandat de preşedinte al Universităţii Craiova. Sunt convins că împreună, suporterii, managementul şi echipa, vom reuşi să îndeplinim acest obiectiv la care întreaga Oltenie visează de mai bine de 30 de ani“, a declarat Sorin Cârţu.

Universitatea Craiova precizează că aceasta este prima candidatură care s-a depus pe adresa clubului. Conform calendarului propus, se mai pot depune candidaturi până marţi, 15 martie.

Alegerea unui nou preşedinte al clubului va fi decisă de suporterii Universităţii Craiova care deţin abonamente.

„Este pentru prima dată în istoria fotbalului românesc când abonaţii pot alege prin scrutin liber persoana care va conduce destinul unui club profesionist de fotbal. În acest mod, Universitatea Craiova înţelege să aşeze suporterul în centrul preocupărilor sale, ‘Campioana Unei Mari Iubiri’ reprezentând o simbioză reuşită între o echipă de fotbal excepţională şi cei mai fierbinţi suporteri din România“, precizează clubul Universitatea Craiova.

Citeşte şi: Liga Campionilor / Au revoir, PSG! Benzema a spulberat visul francezilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS