10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMioveni - Universitatea Craiova / Alb-albaştrii ţintesc a cincea victorie consecutivă

Mioveni – Universitatea Craiova / Alb-albaştrii ţintesc a cincea victorie consecutivă

-

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru penultima bătălie din campionatul regular al Ligii 1. Alb-albaştrii întâlnesc miercuri, de la ora 17.30, în deplasare, pe CS Mioveni şi gândul le este numai la victorie.

Viorel Dinu a dezvăluit că Reghecampf este răcit

În lipsa antrenorului principal, Laurenţiu Reghecampf, care a contactat o simplă răceală, despre disputa din Argeş a vorbit secundul Viorel Dinu. Acesta a afirmat că se aşteaptă la o replică dârză din partea băieţilor lui Alexandru Pelici, dar că „leii“ Băniei s-au pregătit excelent şi sunt gata să-şi ducă misiunea la bun sfârşit.

„Ştim că avem un meci foarte greu. În ultimele 11 partide ei au pierdut un singur meci şi pe acela după un autogol. Referitor la Mister (Laurenţiu Reghecampf – n.r.) a avut, într-adevăr, o problemă de sănătate, minoră zic eu. Am vorbit cu el acum, de dimineaţă, şi cu siguranţă mâine după amiază va fi pe bancă. În privinţa lotului, nici acum nu este o situaţie foarte bună. Încă avem accidentaţi şi apar mereu probleme medicale. Aproape că ne-am obişnuit cu lucrul ăsta şi mergem înainte. Avem jucători de valoare, care pot să intre pe teren şi să suplinească jucătorii accidentaţi. Băieţii se prezintă foarte bine şi sunt nerăbdători să joace“, a declarat Viorel Dinu.

Mateiu: „Cu siguranţă o să ne întoarcem cu toate cele 3 puncte“

Un aer foarte optimist l-a afişat mijlocaşul Alexandru Mateiu. Optarul Ştiinţei este convins că meciul cu CS Mioveni va fi dificil, dar este sigur că punctele vor ajunge în contul Universităţii Craiova.

„Va fi un meci foarte greu. Ştim cu toţii că Mioveni nu a mai pierdut de foarte mult timp. Este o echipă bine organizată, dar important este ce vom face noi. Vrem să continuăm pe acelaşi drum bun şi cu siguranţă o să ne întoarcem cu toate cele 3 puncte. Începem să ne revenim, pentru că, ştiţi foarte bine, am pierdut pregătirea de iarnă. Uşor-uşor suntem mai bine din punct de vedere fizic. Starea de spirit este bună după aceste victorii şi de aceea este important să continuăm cu aceeaşi motivaţie până la final“, a declarat Alexandru Mateiu.

Liga 1, etapa 29

Marţi, 1 martie:
ora 15.00: Chindia Târgoviște – UTA Arad
ora 17.30: Dinamo – Sepsi
ora 19.55: FCU Craiova – Rapid

Miercuri, 2 martie:
ora 15.00: Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaş
ora 17.30: CS Mioveni – Universitatea Craiova
ora 19.55: FC Voluntari – CFR Cluj

Joi, 3 martie:
ora 18.00: Farul Constanţa – FC Botoșani
ora 21.00: FC Argeş – FCSB

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citeşte şi: Serie A / Atalanta a surclasat-o pe Sampdoria. Mihăilă, rezervă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS