19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU - Rapid / Napoli: „Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare“

FCU – Rapid / Napoli: „Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare“

FCU Craiova întâlneşte mâine, de la ora 19.55, pe teren propriu, pe Rapid Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa 29, penultima din campionatul regular al Ligii 1.

Antrenorul oltenilor, Nicolo Napoli, îşi doreşte ca elevii săi să reuşească un nou succes şi le-a reamintit care este obiectivul din acest an.

„Este un meci foarte dificil, dar noi jucăm acasă şi încercăm să obţinem cele 3 puncte. Sunt fericit, pentru că băieţii au făcut un meci foarte bun la Mediaş şi am urcat puţin în clasament. Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare“, a spus Nicolo Napoli, într-o conferinţă de presă susţinută astăzi.

„Sperăm să mai urcăm în clasament“

Din rândul jucătorilor echipei FCU a vorbit Jeremy Huyghebaert. Acesta a spus că toată lumea este montată să obţină un rezultat pozitiv.

„Cred că va fi un meci dificil pentru noi, dar vrem cele 3 puncte, pentru că sperăm să mai urcăm în clasament. Ştiu că este o rivalitate între noi şi Rapid şi o să dăm maximum pe teren. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci şi vom vedea ce vom reuşi la final. O să dăm totul în etapele rămase din campionat, iar în play-out o să vedem dacă este posibil să obţinem poziţia 7 sau 8“, a comentat Huyghebaert.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunţat brigada care va oficia disputa din Bănie. Astfel, CCA l-a desemnat arbitru central pe Horaţiu Fesnic (Cluj). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Valentin Avram (Bucureşti) şi Alexandru Cerei (Cluj). Al patrulea oficial va fi Iulian Călin (Ştefăneşti).

Observator pentru arbitraj a fost numit Aron Huzu (Sibiu). LPF l-a delagat supervizor pe Romolus Gabor (Timişoara).

Liga 1, etapa 29

Marţi, 1 martie:
ora 15.00: Chindia Târgoviște – UTA Arad
ora 17.30: Dinamo – Sepsi
ora 19.55: FCU Craiova – Rapid

Miercuri, 2 martie:
ora 15.00: Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaş
ora 17.30: CS Mioveni – Universitatea Craiova
ora 19.55: FC Voluntari – CFR Cluj

Joi, 3 martie:
ora 18.00: Farul Constanţa – FC Botoșani
ora 21.00: FC Argeş – FCSB

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro
Clasament oferit de flashscore.ro

Citeşte şi: LPF a anunţat echipa etapei 28. Bănia a dat trei fotbalişti în formula ideală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS