10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Pandurii Târgu Jiu s-a impus în testul cu CSO Filiași

Amical / Pandurii Târgu Jiu s-a impus în testul cu CSO Filiași

Formația Pandurii Târgu Jiu s-a impus la limită, scor 1-0, în partida amicală susținută sâmbătă, pe teren propriu, în fața echipei CSO Filiași. Diferența a făcut-o un autogol al lui Edi Dina, care a deviat nefericit o minge expediată de Robert Petre.

„A fost un joc bun. Cu această ocazie am încheiat cantonamentul și pot să mă declar mulțumit de modul cum a decurs pregătirea“, a declarat antrenorul pandurilor, Mario Găman, pentru Gazeta de Sud.

Pandurii: Oprița – Pleașcă, Savu, Gomes, Afrim – Shean, Eric, Habet – Rașoveanu, Lupuleț, R. Petre. Au mai intrat: Iovicin – Moldovan, Robert Stancu, Mihai Stancu, Peia, Obeng, Tudor Ciutacu, Tudor Pătrașcu, Claudiu Zăbulică.

Pandurii Târgu Jiu a mai susținut până acum alte trei partide de verificare și le-a câștigat pe toate: 3-0 cu Jiul Rovinari, 3-2 cu Minerul Costești și 2-0 cu Gilortul Târgu Cărbunești.

Următorul amical al echipei Pandurii Târgu Jiu va avea loc miercuri, de la ora 12.00, tot acasă, cu Viitorul Dăești.

Și doljenii sunt mulțumiți

„A fost un antrenament bun pentru noi. Am avut determinare, ne-am creat ocazii, dar mai avem câteva lucruri de reglat“, a comentat antrenorul grupării CSO Filiași, Victor Naicu, pentru Gazeta de Sud.

CSO Filiași: Uruiocea – Calu, Stăiculescu, Dina, Prunaru – Pencea, Armășelu, Zamfir – Crețu, Manolache, Vîlcică. Au mai intrat: Matei – Scuturoiu, Popa, Bălașa (junior 2005, AC Milan Craiova), Mitrana, Militaru, Vulpe, Tudor, Fotescu, Udrea.

Acesta a fost cel de-al treilea amical susținut de CSO Filiași. În primele două a înregistrat o victorie, 5-0 cu juniorii 2006 de la CSS Craiova, și o remiză, 1-1 cu Jiul Rovinari.

Următorul joc de verificare al formației CSO Filiași va avea loc miercuri, de la ora 15.00, la Severin, cu Viitorul Șimian.

Citește și: Amical / Universitatea II Craiova, învingătoare la Roșiori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS