16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU - Botoşani / Nicolo Napoli: „Echipa începe să joace cum îmi doresc“

FCU – Botoşani / Nicolo Napoli: „Echipa începe să joace cum îmi doresc“

FCU Craiova întâlneşte joi, de la ora 17.00, în Bănie, pe FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa 25 din Liga 1.

Disputa va fi arbitrată de Marian Barbu (Făgăraş), ajutat de asistenţii Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Ciprian Florin Danşa (Satu Mare) şi de „rezerva“ Cătălin Popa (Piteşti). Observator din partea CCA a fost desemnat Vasile Bratu (Slobozia). LPF l-a numit supervizor pe Adrian Pitu (Constanţa).

Cu un moral excelent după remiza cu FCSB, din Capitală, Nicolo Napoli şi elevii săi încearcă „evadarea“ pe locurile de baraj.

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea. FC Botoşani vine după un meci câştigat cu 4-0 contra lui Dinamo şi vrea să se impună şi aici. Dar şi noi avem nevoie de puncte. Cred că băieţii ştiu că va fi un meci foarte greu, pentru că echipa adversă joacă un fotbal foarte bun. Îmi doresc ca formaţia noastră să facă un joc foarte bun şi să câştige. Sper să vină cât mai mulţi suporteri la meci, pentru că este echipa lor şi împreună mergem bine. Îi aşteptăm. Echipa începe să joace cum îmi doresc, băieţii se cunosc mult mai bine şi mergem înainte“, a declarat Nicolo Napoli într-o conferinţă de presă.

Claudiu Bălan: „O să fie un meci deschis şi cred că ne avantajează“

Din rândul jucătorilor lui FCU a vorbit atacantul Claudiu Bălan. El a afirmat echipa sa are mai multe şanse de reuşită cu FC Botoşani, decât a avut contra FCSB-ului.

„O să fie un meci foarte greu, cu o echipă de play-off, cu jucători foarte buni, atât pe faza de atac, cât şi pe cea de apărare. O să vină şi o să iasă la joc. O să fie un meci deschis şi cred că ne avantajează genul acesta de luptă. Sunt meciuri total diferite. FCSB-ul avea mare nevoie de victorie, au riscat foarte mult. Şi Botoşani are nevoie de victorie, dar cred că aici balanţa privind valoarea este puţin mai egală. Cred că o să fie un meci greu, dar avem şansa noastră să câştigăm. Avem mul mai multe şanse decât aveam la FCSB“, a comentat Claudiu Bălan.

„Trebuie să ne facem treaba pe teren, să facem puncte şi să ieşim cât mai repede din zona locurilor de baraj. Este foarte bine că avem o distanţă destul de mare făţă de Dinamo, dar ar trebui să părăsim şi locurile de baraj, pentru că nu ne dorim să mergem acolo“, a subliniat Claudiu Bălan.

Citeşte şi: Dinamo – „U“ Craiova / Andrei Ivan: „Trebuie să ne adaptăm şi să câştigăm“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS