5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / CSO Filiaşi şi Jiul Rovinari au remizat. Noutăţi în lotul doljenilor!

Amical / CSO Filiaşi şi Jiul Rovinari au remizat. Noutăţi în lotul doljenilor!

Divizionara C CSO Filiaşi a susţinut în această după amiază cel de-al doilea amical din perioada de pregătire a iernii. Dacă în primul test elevii lui Victor Naicu au dispus cu 5-0 de grupa de juniori născuţi în 2006 a CSS Craiova, de data aceasta au remizat, scor 1-1 (1-1), cu Jiul Rovinari, pe terenul sintetic al ocupantei locului 5 din Liga 4 Gorj. Golul doljenilor a fost marcat de Cătălin Manolache.

De subliniat că în lotul formaţiei CSO Filiaşi au apărut mai mulţi tineri de perspectivă.

Iată cum arată unsprezecele cu care a început Victor Naicu: Cosmin Uruiocea – Denis Prunaru, Edi Dina, David Stăiculescu, Cosmin Calu – Alin Pencea, Ion Creţu – Alexandru Armăşelu, Viorel Vâlcică, Ionuţ Zamfir (FCU) – Cătălin Manolache. Pe parcurs a mai apelat la Alexandru Matei (Universitatea Craiova), Vlad Bosnea – Dan Scuturoiu, Vlad Popa, Andrei Mitrana (Academia „Gică Popescu“), Călin Şegău, Andrei Militaru, Mihai Udrea, Alexandru Fotescu, Robert Tudor (FCU), Alexandru Vulpe.

„Am rulat tot lotul şi pot să spun că a fost un antrenament bun. Încă suntem în căutări. Se cunoaşte lipsa jucătorilor care au plecat, dar încercăm să învăţăm să jucăm şi fără ei. Mizăm pe alţi jucători şi încercăm să facem lucrurile cât mai bine“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

Următorul meci de verificare va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, la Târgu Jiu, cu Pandurii.

Florin Spânu a revenit la cârma doljenilor

De menţionat faptul că Florin Spânu a revenit la sentimente mai bune şi a renunţat la ideea plecării de la CSO Filiaşi. Reamintim că în 3 februarie acesta afirma că este decis să renunţe la funcţia de preşedinte şi să ia o pauză de câteva luni de la fotbal.

Citeşte şi: FCU – Botoşani / Nicolo Napoli: „Echipa începe să joace cum îmi doresc“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS