20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLaurențiu Reghecampf: „Avem, probabil, 10-15 milioane de experţi în fotbal“

Laurențiu Reghecampf: „Avem, probabil, 10-15 milioane de experţi în fotbal“

Universitatea Craiova și CFR Cluj se vor întâlni sâmbătă, în Bănie, de la ora 21.00, într-un meci din cadrul etapei 24 a Ligii 1. Multe voci susțin că în cazul unui eșec antrenorul Laurențiu Reghecampf va fi demis de către conducătorii Științei. „Reghe“, în schimb, a declarat că nu-şi simte postul în pericol.

„Nu este adevărat că depind de vreun meci. Eu am un obiectiv foarte clar, pe care vi l-a transmis şi patronul, acela de a califica echipa în play-off şi de a câştiga Cupa României. Concentrarea mea maximă este în această direcţie. Mai sunt foarte multe meciuri şi cu siguranţă această echipă se va califica în play-off. Bineînţeles că ne dorim să creăm şi o echipă puternică, pentru ca anul viitor să ne putem bate pentru ceea ce ne dorim“, a comentat antrenorul alb-albaștrilor.

„Este normal să se vorbească“

Întrebat dacă este deranjat că s-au înaintat deja nume de tehnicieni care ar putea să-l înlocuiască, Laurențiu Reghecampf a răspuns foarte relaxat:

„Dacă aş fi un antrenor care să nu fi trecut prin aşa ceva, probabil că m-ar fi deranjat. Sincer, nu mă deranjează! Este normal să se vorbească. Este Universitatea Craiova, o echipă mare şi sunt foarte mulţi oameni care îşi pot da cu părerea. Avem, probabil, 10-15 milioane de experţi în fotbal. Nu mă deranjează acest lucru. Din contră, mă motivează“.

„Suporterii îşi doresc rezultate, iar noi am încercat să-i mulţumim. Au fost şi foarte multe ghinioane. Au fost multe accidentări la echipă şi nu e uşor să ai continuitate dacă la fiecare etapă nu ai acelaşi 11, să ai 2-3 jucători pe care trebuie să-i înlocuieşti. Avem un lot destul de bun, dar anumiţi jucători şi anumite posturi sunt greu de înlocuit“, a completat acesta.

Liga 1, etapa 24:

Vineri, 4 februarie:
ora 17.30: CS Mioveni – FC Voluntari
ora 19.55: Gaz Metan Mediaş – Rapid

Sâmbătă, 5 februarie:
ora 13.30: UTA Arad – Sepsi
ora 16.00: Farul – Chindia Târgoviște
ora 21.00: „U“ Craiova – CFR Cluj

Duminică, 6 februarie:
ora 14.30: FC Argeş – Academica Clinceni
ora 19.55: FCSB – FCU Craiova

Luni, 7 februarie:
ora 19.55: FC Botoșani – Dinamo

Citește și: „U“ Craiova – CFR Cluj / Reghecampf: „Am mare încredere în jucători!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS