17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlexandru Stoica și-a găsit echipă imediat. Vezi unde va activa tânărul antrenor!

Alexandru Stoica și-a găsit echipă imediat. Vezi unde va activa tânărul antrenor!

Forțat să plece de la Universitatea Craiova, antrenorul Alexandru Stoica a avut nevoie de doar câteva zile ca să-și găsească un alt angajament. Astfel, fiul lui Fane Stoica va activa ca antrenor principal tot la Liga 3, dar în seria 7, la Gilortul Târgu Cărbunești. Noua echipă ocupă locul 8, cu 12 puncte strânse în 15 meciuri.

Vezi comunicatul gorjenilor!

„Conducerea Gilortului a ajuns la un acord cu Alex Stoica pentru a prelua banca tehnică a formației noastre. Tot astăzi (vineri – n.r.), acesta a condus primul antrenament al băieților noștri.

Tehnicianul de 33 de ani a fost antrenorul echipei Universitatea II Craiova, formație cu care a încheiat conturile în urmă cu câteva zile. În cadrul Galei ‘Ilie Balaci’ ediția 2021, Alex Stoica a fost desemnat antrenorul anului din fotbalul doljean.

Proaspătul tehnician al echipei noastre a îmbrăcat tricoul Gilortului în ediția de campionat 2015-2016 (…) Mihai Dinu, antrenorul din prima parte a campionatului, va ocupa funcția de director sportiv în cadrul clubului nostru.
Bun venit, Alex Stoica!“
, se arată în comunicatul gorjenilor.

Lotul va suferi modificări

Conducătorii grupării Gilortul Târgu Cărbunești au anunțat modificări și în lot.

„Lotul formației noastre va suferi și în această pauză competițională o serie de modificări. Oficial, au plecat de la Gilortul Dragoș Săulescu (CSM Deva) și Daniel Miroiu (Minerul Costești). Dar vor ma fi și alte plecări. În schimb, de 5 zile se antrenează cu formația noastră 4 jucători noi, iar de luni se vor alătura la antrenamente încă 5-6 fotbaliști.

Conducerea clubului a stabilit și 5 jocuri de pregătire până la startul părții a doua a campionatului, cu Petrolul Stoina, Pandurii Târgu Jiu, Flacăra Horezu și Minerul Costești (două partide). Este posibil să se mai caute un adversar“, se mai precizează în comunicatul clubului gorjean.

Citește și: Sorin Cârțu îi dă un „sfat“ lui „Reghecampf“: „Să-i pună la punct pe jucători“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS