5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRămâne cum au stabilit! Meciul „U“ Craiova - Rapid nu va fi decalat

Rămâne cum au stabilit! Meciul „U“ Craiova – Rapid nu va fi decalat

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a analizat solicitarea oficialilor clubului Universitatea Craiova cu privire la amânarea meciului cu Rapid ca urmare a numărului mare de jucători infectaţi cu Covid-19. Din păcate, conducătorii forului fotbalistic nu au fost impresionaţi de situaţia grupării oltene şi au decis să nu decaleze cu două zile disputa din etapa 22 a Ligii 1, cum şi-ar fi dorit formaţia din Bănie. Interesant este că Rapidul îşi dăduse acordul să joace luni.

Conform Digi Sport, cele două cluburi au fost informate de LPF privind cu decizia luată. Astfel, confruntarea Universitatea Craiova – Rapid se va disputa conform programării, adică sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Reprezentantul deținătorului drepturilor TV pentru Liga 1, EAD, a anunțat că ar fi fost de acord cu amânarea meciului pentru ziua de luni cu o condiția ca partida să facă rocadă cu Farul – FCU Craiova.
„Am fost de acord cu mutarea luni, dacă meciul Farului se mută sâmbătă”, a declarat Orlando Nicoară, directorul general al EAD, pentru GSP.

Reamintim că Universitatea Craiova se confruntă de vineri cu un focar de infecţie cu Covid-19. Nu mai puţin de 14 jucători au fost depistați pozitiv, plus 2 membrii ai staff-ului.

Pentru primul meci oficial din 2022, cu Rapid, Laurențiu Reghecampf va fi nevoit să improvizeze o formulă de joc. Singura veste bună de astăzi este că Alexandru Mateiu a ieşit din izolare, deoarece el a intrat în izolare pe 3 ianuarie. La jumătatea acestei săptămâni vor reveni alți nouă fotbaliști, aceștia fiind carantinați începând cu 13 ianuarie.

Citeşte şi: Domenec Torrent a debutat cu înfrângere la Galatasaray. Cicâldău a fost titular

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS