10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / CSO Filiași a încheiat anul cu momente dulci

Liga 3 / CSO Filiași a încheiat anul cu momente dulci

Vacanța și-a intrat în drepturi și la formația CSO Filiași. Gruparea doljeană a organizat vineri banchetul de final, an în care a scris pagini frumoase de istorie.

Dacă în ediția trecută a luptat pentru promovarea în Liga 1, după prima parte a actualului campionat, unul mult mai dificil, CSO Filiași ocupă locul 5, cu 20 de puncte. Este la doar 3 puncte distanță de play-off-ul Ligii 3, seria 6, acesta fiind de altfel primul obiectiv pentru Victor Naicu și elevii săi.

CSO Filiași a impresionat însă în Cupa României, unde a ajuns până în faza sferturilor de finală! Acolo a cedat în fața Universității Craiova, nimeni alta decât deținătoarea Cupei și Supercupei. De remarcat faptul că în drumul său până în sferturi, CSO Filiași a eliminat nume importante, cum ar fi ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu și UTA Arad.

Florin Spânu a anunțat planul de bătaie pentru 2022

Președintele formației CSO Filiași, Florin Spânu, a declarat pentru Gazeta de Sud care ar fi planul de bătaie în 2022.

„Am încheiat un an intens, cu multe lucruri bune, frumoase. Au fost și jocuri care nu au ieșit așa cum ne-am dorit, dar asta se întâmplă în viața oricărei echipe și mai mult ca sigur am învățat ceva din ele. Urmează o pauză pentru noi toți, în care o să ne liniștim și o să ne refacem forțele pentru ce va urma. Am creionat deja lucrurile împreună cu staff-ul tehnic.

Reunirea va avea loc pe 24 ianuarie, dar înainte cu câteva zile toată lumea va efectua vizita medicală. Vor urma câteva antrenamente pentru acomodarea la efort pe plan local, până în 26 ianuarie. Pe 27 ianuarie se va pleca într-un cantonament la Isverna, unde avem condiții excelente de pregătire, cazare și masă. O să avem la dispoziție un teren cu gazon artificial de dimensiuni normale, ceea ce ne va permite să ne facem treaba așa cum trebuie. Întoarcerea din stagiul de pregătire va avea loc pe 4 februarie“, a spus Florin Spânu.

„Vor fi foarte multe jocuri de pregătire. În momentul de față nu aș vrea să detaliez acest capitol, pentru că programul amicalelor poate suferi modificări și îl vom fac public la momentul oportun“, a completat conducătorul grupării doljene.

Cu ochii după juniori

Florin Spânu a vorbit și despre lotul de jucători. Este știut faptul că în fiecare mercato antrenorii vor să-și „regleze“ lotul și asta presupune atât plecări, cât și sosiri.

„Lotul cu care vom aborda partea a doua a campionatului va fi, în principiu, același. Zilele următoare vom analiza lucrurile la ’rece’ și, dacă va fi cazul, vom ajunța și jucătorii la care vom renunța. În schimb suntem interesați să aducem încă un portar junior și alți doi juniori jucători de câmp. În momentul de față niciun fotbalist nu este transferabil dintre cei care au contract până la 30 iunie 2022. Bine, acum, dacă va veni vreo ofertă foarte bună și jucătorul respectiv va dori să-i dea curs nici noi nu ne vom opune“, a subliniat Florin Spânu.

Citește și: Mediaș – „U“ Craiova / Reghecampf: „Îmi doresc enorm să terminăm anul cu o victorie“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS