11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU Craiova – CFR Cluj 0-2 / Dragoș Albu: „Nu-mi este frică de retrogradare“

FCU Craiova – CFR Cluj 0-2 / Dragoș Albu: „Nu-mi este frică de retrogradare“

Căpitanul formației FCU Craiova, Dragoș Albu, a fost dezamăgit după eșecul cu CFR Cluj.

„Ne-am făcut speranțe, ne doream mai mult de la acest meci. În prima repriză cred că ne-au reușit câteva faze, ce le-am încercat la antrenament. În partea a doua cred că puteam mai mult. Am lăsat ritmul mai jos și cred că asta a făcut diferența, lăsând la o parte calitatea CFR-ului. Ei sunt campionii României în ultimii ani și știam că formează o echipă puternică, mai ales la fazele fixe și pe contraatac. Repet: dacă eram mai atenți în repriza a doua putam să evităm acele goluri“, a declarat mijlocașul oltean, la Digi.

„Avem încredere în noi“

Dragoș Albu știe care este „buba“ echipei sale și speră să fie remediată curând.

„Încă ne lipsește finalizarea. Lucrăm asta și ne dorim să o facem cât mai bine. Trebuie să învățăm din aceste eșecuri și să mergem înainte. Urmează câteva meciuri din care trebuie să luăm puncte. Vom vedea câte puncte vom face. Tot ce pot să spun este că avem încredere în noi, suntem o echipă foarte bună, însă trebuie să arătăm asta pe teren, câștigând puncte“, a explicat jucătorul originar din Plenița, cotat de Transfermarkt la 450.000 de euro.

Întrebat dacă se teme de revenirea în Liga 2, ținând cont de situația din clasament, Albu a spus: „Nu-mi este frică de retrogradare. Nici nu-mi trece prin cap așa ceva și nici nu se vorbește în vestiar despre așa ceva“.

Citește și: FCU Craiova – CFR Cluj 0-2 / Eugen Trică: „Sunt dezamăgit de rezultat!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS