14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Filieşenii nu se tem de Hermannstadt

Cupa României / Filieşenii nu se tem de Hermannstadt

Divizionara C CSO Filiaşi o va întâlni pe AFC Hermannstadt în optimile Cupei României, conform tragerii la sorţi de astăzi, de la Casa Fotbalului.

Preşedintele doljenilor, Florin Spânu, s-a arătat optimist în privinţa calificării în sferturi, mizând pe forţa grupului şi pe dorinţa de afirmare.
„E clar că am atras atenţia tuturor după ce am eliminat-o pe UTA. Vă daţi seama că sibienii vor trata foarte serios acest meci. Dar nu sunt de speriat şi nici imposibil de învins. Dacă băieţii noştri se mobilizează şi joacă aşa cum au făcut-o în repriza a doua cu Viitorul Pandurii şi în meciul cu Aradul sunt şanse să trecem mai departe. Nu este nicio presiune pe noi, deja ne-am autodepăşit cu trecerea în optimi. Suntem o echipă mică şi vom încerca să facem un joc bun. Cu siguranţă se va juca la Filiaşi, la ora stabilită şi va fi transmis la tv“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

„Să fiu sincer îmi doream o echipă de Liga 1, dar în această fază a competiţiei poţi da numai de echipe puternice. Hermannstadt este o formaţie cu un start bun în Liga 2, o pretendentă la promovare, cu un antrenor foarte bun. Sperăm să etalăm acelaşi joc plăcut, să facem o partidă reuşită. Am încredere în băieţii mei că se vor ridica din nou la valoarea adversarului şi, de ce nu, să putem sărbători din nou o nouă calificare“, a spus antrenorul Mario Găman, pentru GdS.

Citeşte şi: Cupa României / S-au stabilit meciurile din optimile de finală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS