20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / Florin Spânu: „Ne aşteaptă un meci dificil, dar echipa este mobilizată“

Liga 3 / Florin Spânu: „Ne aşteaptă un meci dificil, dar echipa este mobilizată“

CSO Filiaşi întâlneşte sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul „Orăşenesc“, formaţia vâlceană Minerul Costeşti. Preşedintele doljenilor, Florin Spânu, ştie că echipa nu este în „grafic“ şi nu concepe decât victoria.

„Nu putem vorbi despre îmbunătăţirea golaverajului, pentru că în ultimele jocuri echipa de la Costeşti arată că este în formă. Nu mai sunt cei care au fost în primele două etape. Cred că sunt mai bine organizaţi, au avut rezultate extraordinare, la care nimeni nu se gândea: 1-1 Slatina, 3-1 cu Alexandria, echipe foarte bune. Ne aşteaptă un joc dificil, dar nu cred că se pune problema învingătorilor, pentru că echipa este foarte mobilizată şi motivată. Suntem într-o situaţie destul de delicată, ţinând cont de rezultatele pe care le-am avut până acum, dar şi pentru ceea ce urmează. După meciul acesta vom juca două partide în deplasare, cu Alexandria şi Roşiori. Vor fi foarte grele, dar sperăm cu toţii să trecem cu bine şi să acumulăm cât mai multe puncte. Degeaba scriem istorie în Cupă, dacă în campionat, care este cel mai important, ne aflăm pe locul 5. Nici prin cap nu ne treacea ca după etapa a 5-a să fim la mijlocul clasamentului. Avem un obiectiv destul de clar, să prindem un loc în primele 4“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

Marţi va avea loc tragerea la sorţi a optimilor Cupei României, iar conducătorul echipei-surpriză, CSO Filiaşi, îşi doreşte tot o echipă de Liga 1:
„Îmi doresc din suflet tot o echipă de Liga 1, dar să nu fie niciuna din Craiova“.

Liga 3, etapa 6

Vineri, 1 octombrie – ora 15.00:
Vediţa Coloneşti – Universitatea II Craiova
Sâmbătă, 2 octombrie- ora 15.00:
Sporting Roşiori – CSM Alexandria
CSO Filiaşi – Minerul Costeşti
Petrolul Potcoava – CSM Slatina
Viitorul Dăeşti – Flacăra Horezu

Clasament:
1.Dăeşti 13 puncte (golaveraj 7-1)
2.Slatina 11 (13-3)
3.Roşiori 11 (11-5)
4.Horezu 8 (3-7)
5.Filiaşi 6 (6-7)
6.Coloneşti 6 (6-8)
7.Alexandria 4 (3-7)
8.Potcoava 4 (6-12)
9.Costeşti 4 (5-12)
10.Craiova II 3 (7-5)

Citeşte şi: FCU – „U“ Craiova / Reghecampf şi Pigliacelli vor punctele şi spectatorii în tribune

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS