11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / Ovidiu Burcă, noul antrenor al echipei CSM Slatina

Liga 3 / Ovidiu Burcă, noul antrenor al echipei CSM Slatina

Oficialii formației CSM Slatina au decis să atace promovarea cu Ovidiu Burcă, noul antrenor principal, în ciuda lipsei de experință.

„Originar din Slatina, Ovidiu Burcă, în vârstă de 41 de ani, preia banca tehnică a grupării slătinene, după ce în primele trei etape ale Ligii a III-a echipa a fost condusă de Cristian Stănculeţu, care rămâne în continuare în cadrul Centrului de Copii şi Juniori“, se arată într-un comunicat al grupării de pe malul Oltului.

Ca fotbalist, Ovidiu Burcă a evoluat la FC Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, FC Naţional, Rapid Bucureşti, FC Timişoara, dar şi în străinătate, la JEF United Chiba, Ventfored Kofu, Energie Cottbus și Beijing Guoan.

În ultima perioadă, Burcă a fost preşedinte al clubului Rapid Bucureşti. În stagiunea precedentă a pregătit echipa a doua a giuleştenilor.

Ovidiu Burcă, încântat de revenirea acasă

„Sunt foarte fericit pentru că m-am întors acasă. De aici am plecat în fotbalul mare, sper ca tot de aici să fac acest salt şi în ceea ce priveşte cariera de antrenor. Am venit cu inima deschisă. Le mulţumesc oamenilor din conducere, pentru că au avut încredere în mine. Sper să nu-i dezamăgesc. Condiţiile de pregătire sunt extraordinar de bune și sper să facem o figură frumoasă. Cât despre lot, Slatina este o echipă tânără. M-am uitat la ultimul meci, care nu a fost tocmai reuşit. Avem şi câţiva jucători cu experienţă și sper ca lucrurile să meargă în direcţia pe care ne-o dorim cu toţii. Am venit cu sufletul şi sper să obţinem cele mai bune rezultate“, a declarat Ovidiu Burcă.

Acesta va debuta ca antrenor la CSM Slatina în jocul de vineri, din deplasare, cu CSM Alexandria.

Citește și: Liga Elitelor / Victorii similare pentru Universitatea Craiova în faţa clubului UTA (FOTO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS