25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBratu debutează ca selecţioner la U21 într-un meci amical

Bratu debutează ca selecţioner la U21 într-un meci amical

Florin Bratu se află în faţa debutului său ca selecţioner al naţionalei U21. România va întâlni reprezentativa similară a Angliei, vineri seară, de la ora 21.00, într-un meci amical.

Cele două reprezentative s-au aflat ultima dată față în față la turneul final al Campionatului European din 2019, România impunându-se spectaculos atunci cu scorul de 4-2.

Ambele naționale au jucat la ultimul turneu final continental din primăvara acestui an, fiind eliminate în faza grupelor. Sub „bagheta“ lui Adrian Mutu, România a remizat cu Olanda (1-1) și Germania (0-0) și a trecut de una din gazde, Ungaria (2-1), în timp ce Anglia a pierdut cu Elveția (0-1) și Portugalia (0-2) și a trecut de Croația (2-1).

La fel ca și „tricolorii”, și reprezentativa de tineret a Albionului are un nou selecționer, Lee Carsley. Pentru acesta, jocul cu România, va reprezenta ultimul test înaintea debutului oficial care se va produce în preliminariile Euro 2023 contra celor din Kosovo.

Față de România, care are un schimb de generații la nivel de U21, Anglia se bazează pe mai mulți jucători care au fost și la acțiunile precedente, cum ar fi portarul Bursik (Norwich), fundașii Aarons (Norwich), Guehi (Crystal Palace), Sessegnon (Tottenham), mijlocașii Jones (Liverpool), Skipp (Tottenham) și atacanții Brewster (Sheffield United), Madueke (Eindhoven) și Smith-Rowe (Arsenal).

Citeşte şi: Mirel Rădoi: „Acest meci cu Islanda este o revanşă“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS