17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalReghecampf, după victoria cu Mediaș: „Sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat pe teren!“

Reghecampf, după victoria cu Mediaș: „Sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat pe teren!“

-

Universitatea Craiova s-a impus greu, cu 1-0, în Bănie, în fața echipei Gaz Metan Mediaș. Antrenorul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, a făcut o analiză corectă a lucrurilor și s-a declarat mulțumit.

„A fost o victorie cu greu obținută. A fost un meci foarte dificil pentru noi. În prima repriză am avut mari probleme la construcție. Nu vreau să vin în fața dumneavoastră și să găsesc o scuză, dar gazonul este foarte dificil pentru noi. Suntem echipa care joacă acasă și vrea să construiască. Avem jucători tehnici, care pot juca dintr-o atingere și în foarte multe momente trebuie să apeleze la două-trei atingeri ca să pună balonul jos. Sperăm ca în cel mai scurt timp să avem parte de un gazon mai bun. Repriza a doua a fost mult mai bună, am avut mai multă determinare. Intrarea lui Baiaram a fost de bun augur, a și reușit să marcheze. Au avut și cei de la Mediaș două ocazii foarte mari, dar în același timp am avut și noi momente bune și am fi putut să marcăm golul doi și să nu mai avem probleme pe final de meci. În mare sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat pe teren“, a declarat tehnicianul Științei.

Încă un meci cu dinți scoși

Laurențiu Reghecampf regretă că și în acest joc am avut parte de o accidentare urâtă, asemănătoare celei lui Bancu, de la Arad.

„Păcat de Mateiu! Din câte am înțeles are doi dinți fracțurați și nu știu dacă o să aibă timp să se refacă pentru următoarea partidă. Cred că jucătorii ar trebui să fie mai atenți. Ar trebui să existe mai mult fair-play, mai ales la contactele aeriene, unde foarte mulți jucători uzează de acest contact cu cotul. Ați văzut și meciul de la Arad, unde noi am avut aceeași situație. Bancu a avut doi dinți sparți și poartă o proteză. Este o pierdere pentru noi Mateiu. El va trebui să-și planteze doi dinți și să facă o operație foarte complicată“, a comentat „Reghe“.

„Astăzi arbitrul a procedat corect. A dat cartonaș galben în primă fază, apoi a văzut că e ceva mai grav și a dat cartonașul roșu. Sunt și ei oameni. Cu siguranță se discută într-o comisie a CCA-ului cele petrecute, așa cum s-a întâmplat și după meciul de la Arad. Dacă se va introduce acest VAR va fi de bun augur și de mare ajutor pentru arbitri“, a adăugat Reghecampf.

Salută revenirea lui Koljic și evoluția lui Pigliacelli

Antrenorul Științei a apreciat revenirea lui Elvir Koljic și l-a „periat“ puțin pe Mirko Pigliacelli.

„Mă bucură revenirea luiu Koljic. Sper să continue pe același drum și să intre cât mai repede în forma lui cea mai bună. Vom vedea și cu ceilalți jucători ce se întâmplă și avem o săptămână să pregătim cât mai bine meciul cu Rapid. Mirko și-a făcut datoria! De asta e în poartă, să apere! E un bonus pentru noi că a apărat un 11 metri, nu este ușor. Plus faza aceea de la corner… Știm valoarea lui Mirko! Eu încerc în fiecare zi la antrenamente, prin discuțiile cu el, să-l țin la un nivel foarte înalt, pentru că are calitate. Dar trebuie să conștientizeze că oriunde ar fi va exista concurență. Și mai ales la Universitatea Craiova! Concurența este benefică pentru jocul lui și implicit pentru echipă“, a explicat Laurențiu Reghecampf.

Îl așteaptă pe Mitriță și-l va testa pe Minala  

 Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre posibila revenire a lui Alex Mitriță.

„Am discutat cu Alex despre situația echipei din Arabia Saudită. A făcut un antrenament cu noi și vom vedea ce se va întâmpla în următoarele zile. Așteptăm decizia celor din New York, decizia lui… Noi îl susținem, îl ajutăm să se mențină la un nivel cât mai înalt. Dacă o să reușim să-l aducem va fi perfect, pentru că Alex a fost un jucător care a performat la Craiova și este iubit de toți fanii. Vă dați seama că sunt foarte mulți antrenori care și-l doresc (îl vrea Răzvan Lucescu la PAOK – n.r.), pentru că este un fotbalist bun, de echipa națională“, a spus „Reghe“.

El a explicat și prezența din tribune a lui Joseph Marie Minala, fostul jucător al lui Lazio: „Joseph Minala este un jucător care a venit și va sta la noi. Vom vedea nivelul lui fizic, îl vom analiza și vom vedea dacă poate să ne ajute pe viitor. Este un jucător interesant“.

Bucuros de pauza competițională

Întrebat dacă este nerăbdător să vină pauza competițională, datorată jocurilor naționalei, Laurențiu Reghecampf a recunoscut că da.

„Ne bucură întreruperea campionatului, pentru că avem timp să ne mai punem la punct, să reglăm micile detalii care ne lipsesc într-un meci ca acesta, când o echipă se apără pe două rânduri. Poate reușim să aducem și jucătorii de care mai avem nevoie ca să avem o bancă performantă și o echipă puternică. Sper în același timp să-și revină și jucătorii accidentați, să aibă timp să se antreneze, să joace un meci amical, deci aceste două săptămâni sunt foarte binevenite“, a încheiat Reghecampf.

Citește și: „U” Craiova – Mediaş 1-0 / A ieşit cu Baiaram până la urmă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS