19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU - Chindia 0-0 / Emil Săndoi, mulțumit cu punctul scos în Bănie

FCU – Chindia 0-0 / Emil Săndoi, mulțumit cu punctul scos în Bănie

Antrenorul formației Chindia Târgoviște, craioveanul Emil Săndoi, s-a declarat mulumit cu remiza albă înregistrată cu FCU Craiova.

Un plus pentru noi, am avut ocaziile mai clare. Avem mulți jucători noi în echipă, nu pot intra în mecanism peste noapte. Mă bucur că a revenit Dulca, este un jucător important, ne-a lipsit în primele 3 etape. Am stat de vorbă cu o zi înainte de meciul cu CFR, voiam să joace, dar era foarte obosit, stătuse mult în avion. A revenit, am câștigat în agresivitate“, a declarat Emil Săndoi, la Digi.

Întrebat despre apostrofările venite primite din partea Peluzei Sud, Emil Săndoi a oferit un răspuns elegant.

Nu i-am aplaudat ironic, ci pentru ceea ce fac atunci când își susțin echipa. Nu vă așteptați la răspunsul ăsta! Doare puțin, e normal, m-am sacrificat pentru un anumit club. Eu nu intru în această polemică. Acum țin cu Chindia, în rest țin pumnii și celor de la CSU și celor de la FCU! Este un sentiment special când joc la Craiova. Am refuzat contracte enorme ca să rămân aici, chiar și de la Lyon. Visam să joc toată viața la un singur club, Universitatea Craiova, nu a fost să fie așa. Trebuie să-mi fac meseria, mi-aș fi dorit victoria acum, a comentat Săndoi.

Citește și: FCU – Chindia 0-0 / Un punct pentru fiecare și unul în iarbă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS