22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUTA - „U“ Craiova / Laszlo Balint şi Ioan Hora ştiu că vor avea viaţă grea cu oltenii

UTA – „U“ Craiova / Laszlo Balint şi Ioan Hora ştiu că vor avea viaţă grea cu oltenii

UTA Arad şi „U“ Craiova se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21.30, pe stadionul „Francisc Neuman“, în etapa 5 din Liga 1. În cadrul conferinţei de presă premergătoare duelului, antrenorul gazdelor, Laszlo Balint, a afirmat că va face multe schimbări faţă de jocul de la Botoşani, pierdut cu 2-1.

„Suntem, din nou, în fața unui joc contra unei pretendente la câștigarea campionatului. Universitatea Craiova, care chiar dacă a început campionatul oarecum sub așteptări, este o echipă puternică. Ea își propune să câștige toate punctele puse în joc, indiferent de adversar. Cu siguranță, vor veni la Arad cu acest gând. Au și declarat că vin aici să învingă. Noi, venim după o înfrângere, coroborată cu o evoluție, din păcate, dezamăgitoare. Sper să fi remediat problemele, să putem trece meciul din Moldova la capitolul accidente. Dar, asta o vom putea spune după meciul de sâmbătă seara, dacă vom obține un rezultat bun”, a declarat Balint, citat de Arad Online.

Click aici pentru video conferinţa echipei UTA!

„Probabil că vor apărea ceva schimbări în primul nostru unsprezece. Asta pe baza analizei făcute, dar și a ciclului săptămânal, în care treaba mea ca antrenor este să identific cei mai în formă jucători. Sperăm să aliniem o formulă cât se poate de competitivă. Vreau să dăm o replică bună celor de la Craiova și să obținem și un rezultat bun. Concluzionând, trebuie să fim și suficient de inteligenți încât să reacționăm în urma unui astfel de moment greu. Ceea ce am văzut zilele acestea la antrenamente, privind preocuparea și implicarea jucătorilor, îmi dau speranțe că va fi bine la meciul cu Craiova”, a mai spus Balint.
Acesta are un singur indisponibil: mijlocaşul Tudor Călin (accidentat).

Ioan Hora: „Ne aşteaptă un meci greu“

Din rândul jucătorilor echipei UTA a vorbit Ioan Hora. Acesta ştie forţa Universităţii Craiova, dar speră ca punctele să rămână în Arad.

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă foarte bună. Cred că un rezultat bun din partea noastră ar mulțumi atât suporterii, cât și întreg staff-ul, implicit pe noi. Pentru fiecare atacant e important să dea gol, păcat că nu am reușit să aducem punct sau puncte de la Botoșani. Sperăm ca acestea să vină la meciul cu Universitatea Craiova. Aradul dispune de un public frumos. E al 12-lea jucător. Fanii ne-au ajutat și cu FCSB, ne-au dat energie la jocul cu bucureștenii şi sper să o facă şi acum”, a declarat Ioan Hora.

Citeşte şi: Liga 1 / CCA a anunţat brigăzile de arbitri din Bănie şi Arad

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS