14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMirel Rădoi, după remiza cu Noua Zeelandă: „Nu am avut destul de mult noroc“

Mirel Rădoi, după remiza cu Noua Zeelandă: „Nu am avut destul de mult noroc“

Selecţionerul naţionalei olimpice a României, Mirel Rădoi, a declarat, miercuri, la finalul meciului cu reprezentativa Noii Zeelande, încheiat 0-0, că formaţiei sale i-a lipsit şansa pentru a se califica în sferturile turneului masculin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

„Nu am reuşit să ne calificăm, dar sunt fericit pentru băieţi, pentru că după un rezultat cu o înfrângere drastică am reuşit să ne montăm, să ne ridicăm. Poate că puţini se aşteptau. Din păcate, nu am avut destul de mult noroc pe care puteam să îl avem în seara asta. Până la urmă e vorba şi de şansă. A fost un meci echilibrat, dar şansa nu poate să ţină mereu numai cu noi“, a declarat Rădoi, la TVR, citat de Agerpres.

Mirel Rădoi: „E uşor să acuzăm pe cineva“

Tehnicianul a acuzat şi o anume stare de oboseală a jucătorilor. El a indicat şi faptul că mâncarea în Japonia nu a fost „aşa cum se aşteptau“.

„Va trebui să vedem ce pot extrage jucătorii după acest meci. E uşor să acuzăm pe cineva. Nimeni nu ştie munca şi sacrificiile pe care le fac jucătorii. Mâncarea nu a fost aşa cum ne-am aşteptat în primele zile. Drumurile sunt foarte lungi… Dar am reuşit să ne montăm printr-o comunicare foarte bună şi şedinţe, să socializăm mai mult. Dar chiar şi aşa, după acel rezultat ruşinos am reuşit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor“, a mai spus Rădoi.

Selecţionata de fotbal a României a revenit la Jocurile Olimpice după o pauză de 57 de ani.

Selecţionata României a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului masculin de fotbal din cadrul JO de la Tokyo, după ce a terminat la egalitate cu Noua Zeelandă, 0-0, miercuri, la Sapporo, în ultimul său meci din Grupa B. Tricolorii erau obligaţi să câştige pentru a se califica mai departe, după 1-0 cu Honduras şi 0-4 cu Coreea de Sud, dar nu au reuşit acest lucru, în faţa unei echipe foarte bine organizate şi superioară din punct de vedere fizic. Tricolorii au încheiat participarea pe locul al treilea în Grupa B, la egalitate cu Noua Zeelandă, dar având un golaveraj mai slab.

Citeşte şi: JO de la Tokyo / Rădoi şi ai lui vin acasă! România a ratat calificarea în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS