11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârţu ştie cine l-ar putea înlocui pe Cicâldău: „E un jucător interesant!”

Sorin Cârţu ştie cine l-ar putea înlocui pe Cicâldău: „E un jucător interesant!”

Preşedintele formaţiei Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a admis că i se caută un înlocuitor lui Alexandru Cicâldău, fotbalist vândut recent la Galatasaray Istanbul. Conducătorul oltenilor l-a indicat pe Andrei Ciobanu pentru un potenţial transfer la Ştiinţa. Acesta are 23 de ani, este căpitanul Farului Constanța şi acum se află cu România U23 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Sorinaccio“ i-a transmis lui Gică Hagi că nu va regreta dacă facilitează mutarea.

„Ciobanu e un jucător interesant. Mie îmi place, dar nu știu ce să spun acum, este prea devreme. Vom vedea ce strategie va gândi noul antrenor pe care îl va aduce domnul Rotaru. E un jucător interesant. Hagi știe foarte bine că cu noi nu pierde. Sau n-ar pierde dacă ar fi o situație din asta (n.r. dacă s-ar face mutarea), pentru că noi suntem o vitrină bună, dovadă și cu Cicâldău, acum… Cum a fost și cu Mitriță și cu alții care au trecut prin Academia lui. Deocamdată nu știu strategia pe care o va implementa noul antrenor”, a spus Sorin Cârțu, la Pro X.

Andrei Ciobanu este evaluat de Transfermarkt la 1.5 milioane de euro. El are în palmares două trofee, ambele cu Viitorul: titlul de campion și Cupa României.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS