17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / CSO Filiași a reluat pregătirile. Vezi cu cine se vor testa doljenii! (VIDEO)

Liga 3 / CSO Filiași a reluat pregătirile. Vezi cu cine se vor testa doljenii! (VIDEO)

-

Formația doljeană CSO Filiași s-a reunit, astăzi, pe stadionul „Orășenesc“ și a demarat pregătirile pentru noua ediție de campionat de la Liga 3. Așa cum era de așteptat, la prima strigare s-au prezentat peste 30 de jucători. Lotul a cuprins foarte multe nume noi și totodată foarte mulți tineri veniți în probe.

Click aici pentru galeria foto!

Sub comanda antrenorului Mario Găman și a secunzilor Boby Arjoca și Cosmin Fruntelată s-au regăsit următorii: Dragoș Ardeoaica, Tudor Ciutacu, Teodor Chirițoiu, Robert Bubuioc, Vlăduț Popa, Robert Geru, Alex Marcu, Antonio Dumitrache, Alex Fueru, Alex Șerban, Andrei Chihaia, Denis Prunariu, Viorel Vâlcică, Robert Dănescu, Dragoș Constantinescu, Alex Dinu, Daniel Rogoveanu, Cosmin Calu, Alex Duriță, Edi Dina, Alin Pencea, Mișu Ionel, Ionuț Tătaru, Alex Armășelu, Alex Fotescu.

În „vizită“ a fost și Cristi Poiană, dar nu a luat parte la antrenament. Au fost și o serie de absenți din „vechea“ gardă. Cu unii dintre aceștia se poartă tratative și, probabil, că se vor alătura lotului în zilele următoare.

Vezi declarațiile antrenorului Mario Găman și președintelui Florin Spânu!

La începutul ședinței de pregătire și-au făcut apariția și conducătorii orașului Filiași, vechi și noi. Aceștia au ținut să le precizeze fotbaliștilor că vor beneficia de toată atenția și sprijinul lor.

Dacă anul trecut CSO Filiași s-a bătut pentru promovare până în ultima clipă, anul acesta se dorește un parcurs cel puțin la fel de bun. Până atunci, elevii lui Mario Găman se vor pregăti pe plan local și vor susține o serie de meciuri de verificare. Sâmbătă vor avea un joc-școală, în care sita va cerne. Miercuri, de la ora 18.00, va avea loc un test în compania unei formații bulgare, din Vidin. În program ar mai fi șase jocuri: două cu CSM Slatina, două cu Șimian, unul cu Pandurii Târgu Jiu și unul cu Sporting Roșiori.

Se intenționează și efectuarea unui cantonament începând cu 1 august, dar mai multe amănunte se vor cunoaște zilele următoare.

Citește și: Să înceapă „balul“! Universitatea Craiova porneşte în noul sezon în compania Argeşului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorj: Șofer rănit după ce a intrat cu mașina...

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un...

ȘTIRI GdS