6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmicalul FCU - Radnicki Nis, întrerupt din cauza incidentelor. Mutu a scos echipa de pe teren!

Amicalul FCU – Radnicki Nis, întrerupt din cauza incidentelor. Mutu a scos echipa de pe teren!

Nou promovata FCU Craiova a încheiat cantonamentul de vară, din Slovenia, cu o jumătate de amical. Spunem jumătate pentru că testul cu formaţia sârbă FK Radnicki Nis a fost suspendat de arbitru în minutul 55, la scorul de 0-0. Motivul a fost legat de incidentele din teren, după cum informează pagina de Facebook a clubului din Bănie.

Antrenorul Adrian Mutu a început partida cu Sorin Mogoşanu – Luis Cavanda, Pedro Machado, Kovacic, Huyghebaert – V. Pop, S. Asamoah, D. Albu – Bauza, Cl. Bălan, R. Răducanu.

Internaţionalul belgian Luis Cavanda (30 ani), care în cariera sa a jucat sa la Lazio, Torino, Bari, Trabzonspor, Galatasaray şi Standard Liege, se află în probe la nou-promovata în Liga 1.

Gata cantonamentul din Slovenia!

Acest test neterminat cu Radniki a fost ultimul din cadrul cantonamentului din Slovenia. În primele meciuri amicale, FCU Craiova nu a cunoscut succesul. Echipa finanțată de familia Mititelu a pierdut cu Hajduk Split, scor 1-2, şi a remizat cu NK Bravo, 1-1, şi NK Celje, 0-0. Miercuri seară ar fi trebuit să joace un meci de verificare ZTE FC Zalaegerszeg, dar testul a fost anulat în ultima clipă.

FCU Craiova se întoarce vineri în țară și intră în linie dreaptă cu pregătirea pentru startul sezonului din Liga 1. În prima etapă, FCU va juca pe terenul campioanei CFR Cluj, debutul pe prima scenă fiind programat vineri, 16 iulie, de la ora 21.30.

Citește și: Euro 2020 / UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Angliei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS