16.8 C
Craiova
miercuri, 18 mai, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalPavel Badea, optimist înaintea Supercupei: „Omogenitatea poate juca un rol important“

Pavel Badea, optimist înaintea Supercupei: „Omogenitatea poate juca un rol important“

Universitatea Craiova se pregăteşte intens în aceste zile pentru Supercupa României, trofeu pentru care luptă cu deţinătoarea titlului, CFR Cluj. Confruntarea este programată sâmbătă, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.

„Koljic este un jucător extrem de important în angrenajul echipei“

Fostul mare fotbalist al Băniei, Pavel Badea, a declarat, pentru Gazeta de Sud, că nu este impresionat de reprezentaţia dată de CFR Cluj ieri seară, în Liga Campionilor, 3-1 cu Borac Bajna Luka. „Samuraiul de pe Jii“ a punctat totodată că, deşi nu este impresionat nici de campania de transferuri dusă de Ştiinţa până acum, are încredere că trofeul poate ajunge în vitrina „leilor“.

„Nu mi s-a părut de speriat CFR Cluj aseară. Dar important este să jucăm noi ce trebuie, nu să ne uităm la cum evoluează adversarii. Din nefericire, nu am prea făcut nici noi mari transferuri, asta este impresia mea. Un lucru bun este că s-a păstrat grupul de anul trecut. Omogenitatea poate juca un rol important! Grupul de anul trecut, cu revenirea lui Koljic, care sperăm să arate forma bună cu care ne-a obişnuit înainte de accidentare, putem face lucruri frumoase. Koljic este un jucător extrem de important în angrenajul echipei“, a spus Pavel Badea.

„Rezultatele din amicale nu sunt relevante. Sunt jocuri de pregătire şi atât! Ele au o anumită încărcătură, vin după antrenamente intense şi au rolul de regla unele lucruri pentru noul sezon. Este adevărat că se începe cu un meci extrem de greu, pentru că un joc cu CFR pentru Supercupă înseamnă, clar, o mare presiune, dar este un trofeu şi trebuie câştigat. O echipă valoroasă joacă tot timpul sub presiune“, a completat directorul CS Universitatea Craiova.

„Trebuie să avem răbdare şi încredere“

Pavel Badea nu este prea încântat de programul competiţional al noii ediţii din Liga 1. El consideră că o victorie în Supercupă ar genera un moral bun şi pentru jocurile din debutul Ligii 1 şi ar influenţa mersul lucrurilor.

„Este un program destul de dificil. Argeşul este o echipă incomodă, apoi jucăm cu FCSB, deci sunt meciuri grele. Trebuie să-l câştigăm pe cel de acasă, cu Argeşul. Este cel mai important! Dacă l-ai câştigat pe cel cu FC Argeş ai certitudinea că ai început bine. Argeşul are un lot bun, un antrenor tânăr şi e clar că va fi un meci dificil. În privinţa acestui joc putem spune că va conta enorm rezultatul din Supercupă. Dacă va fi pozitiv, jocul din campionat va fi abordat cu mult mai multă încredere. După două victorii consecutive, cum mergi la FCSB? Acest început de sezon trebuie tratat cu maximă seriozitate“, a declarat Pavel Badea.

Conducătorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova consideră că un mare plus pentru echipă îl reprezintă revenirea publicului pe „Ion Oblemenco“.

„Mă bucur mult că numărul abonaţilor este tot mai mare. Sunt convins că băieţii noştri, împreună cu suporterii, vor face rezultate bune. La noi este linişte, seriozitate, se munceşte, iar acest lucru nu poate conduce decât la ceva pozitiv. Acum trebuie să avem răbdare şi încredere în cei care sunt puşi în slujba echipei“, a încheiat Pavel Badea.

Citeşte şi: Victorios în Ligă, Şumudică este cu gândul la Supercupă: „Craiova, o echipă puternică“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Sorana Cîrstea, de nerecunoscut la Strasbourg! Românca a pierdut...

Sorana Cîrstea (32 ani, 27 WTA) a fost eliminată...

ȘTIRI GdS