12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPus pe liber și după a doua promovare, Trică anunță: „Litigiul merge înainte!“

Pus pe liber și după a doua promovare, Trică anunță: „Litigiul merge înainte!“

Eugen Trică a fost pus pe liber după ce a promovat-o pe FCU Craiova în Liga 1. Așa s-a întâmplat și anul trecut, când a promovat echipa lui Adrian Mititelu din Liga 3, în Liga 2. De atunci se află pe rol și un litigiu legat de bani între cele două părți. Acum, că tot i s-a făcut a doua nedreptate, Eugen Trică este foarte decis să meargă până la capăt și să-și recupereze cele câteva zeci de mii de euro.

„M-am despărțit de Craiova. De pe 16 iunie devin liber de contract (…) Aici se despart drumurile noastre. Legat de litigiul din trecut pot să anunț că el va merge înainte. Când am venit la club le-am zis să discutăm, să ne înțelegem. Era penibil ca antrenorul să fie în litigiu cu clubul. Ei au zis că să îl las să meargă mai departe, iar, dacă voi câștiga, îmi vor da banii. Eu am făcut primul pas, dar nu au dorit să îl stingem atunci. Acum, cu siguranță că vom merge până la capăt, așa cum e firesc“, a spus Trică, pentru Prosport.

Trică: „Nu voi mai antrena această echipă!“

Eugen Trică pare decis să încheie orice legătură cu conducătorii lui FCU.

„Știu că e bine ca niciodată să nu zici niciodată, dar eu cred că nu voi mai antrena această echipă! Eu nu sunt Napoli, să revin de 7 ori! Am revenit o dată, am dus echipa în prima ligă și cu asta s-a terminat. Voi merge alături de băieții din galerie la meciuri, dacă voi fi în Craiova. Voi susține echipa, dar pe bancă nu voi mai fi acolo. Pot spune că mă despart de club în condiții amiabile. Oamenii au promis că vor achita tot ce au de achitat și sunt convins că sunt de cuvânt“, a punctat Eugen Trică.

Citește și: Antrenorii Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, dar și opt jucători au fost dați afară de la FCU!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS