17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Dan Nistor, în vizorul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe

Liga 1 / Dan Nistor, în vizorul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe

Mijlocaşul Dan Nistor ar putea pleca la finalul acestui sezon de la Universitatea Craiova! De serviciile fotbalistului care astăzi împlineşte 33 de ani s-ar fi interesat chiar ultima adversară a Ştiinţei, Sepsi Sfântu Gheorghe, conform sport.ro. Mutarea nu este imposibil de realizat, deoarece Nistor nu s-a ridicat tot timpul la nivelul aşteptărilor şi are un salariu destul mare: 14.000 de euro. Oferta i-ar putea surâde şi lui Dan Nistor, deoarece s-ar apropia şi mai mult de casă, el locuind în Rucăr.

Dan Nistor, evaluat de Transfermarkt la 1.1 milioane de euro, ar fi al doilea fotbalist pe care Universitatea Craiova l-ar ceda la Sepsi în acest an. Primul este Cristi Bărbuţ, care a semnat în această săptămână pe ascuns cu formaţia de la Sfântu Gheorghe.

260 de mii de euro a plătit Universitatea Craiova pentru transferul lui Dan Nistor de la Dinamo. Contractul lui Nistor cu gruparea din Bănie expiră pe 30 iunie 2022. Dan Nistor a evoluat în acest sezon în 40 de meciuri, marcând 3 goluri și 7 pase decisive.

Citeşte şi: Sepsi – „U“ Craiova 2-0 / Dan Nistor: „Nu s-a terminat lupta la titlu!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS