10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCorona Braşov - CSO Filiaşi / Florin Spânu mizează pe experienţa jucătorilor săi

Corona Braşov – CSO Filiaşi / Florin Spânu mizează pe experienţa jucătorilor săi

CSO Filiaşi întâlneşte vineri, de la ora 18.00, pe stadionul „Tineretului“ din Braşov, formaţia locală Corona, câştigătoarea seriei a 5-a din Liga 3. Acesta este meciul tur al primului baraj de promovare în eşalonul secund. Manşa a doua va avea loc pe 15 mai, la Filiaşi.

Gruparea doljeană, care a încheiat campionatul din C6 pe locul 2, va pleca în Ardeal încă de mâine dimineaţă. Trupa lui Mario Găman va servi prânzul la Braşov şi va efectua ultimul antrenament înaintea confruntării cu Corona pe stadionul „ICIM“, de la ora 18.00.

Florin Spânu: „Şansele sunt egale“

Preşedintele formaţiei CSO Filiaşi, Florin Spânu, se aşteaptă la o confruntare foarte disputată. El apreciază lotul Coronei Braşov, dar consideră că şi echipa sa are destule atuuri încât să tranşeze favorabil acest prim duel.

„Este un meci în care şansele sunt egale. Întâlnim o echipă bună, cu jucători foarte buni, care au evoluat la nivelul Ligii 2 şi chiar Ligii 1. Am văzut că este o echipă foarte bine structurată, închegată, deci nu ne va fi uşor. Dar cu siguranţă şi noi avem o echipă bună, cu fotbalişti valoroşi. Majoritatea băieţilor noştri au cel puţin două promovări la activ pe unde au mai fost. Au experienţa barajelor, a promovării şi cu siguranţă nu vor juca cu trac. I-am urmărit la antrenamente şi sunt mobilizaţi, concentraţi şi dornici de un rezultat pozitiv. Sunt ferm convins că vor da totul pe teren. Mă aştept să vedem un joc frumos din partea ambelor echipe“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

Meciurile din prima etapă a barajului de promovare în Liga 2:

Vineri, 7 mai:
ora 18.00: Corona Brașov – CSO Filiași.

Sâmbătă, 8 mai:
ora 11.30: ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua;
ora 14.00: ACS SR Brașov – Vedița Colonești;
ora 18.00: Bucovina Rădăuți – Dacia Unirea Brăila, Oțelul Galați – Foresta Suceava, Crișul Chișineu Criș – Viitorul Șelimbăr, Măgura Cisnădie – Șoimii Lipova, SCM Zalău – CSO Cugir, Minaur Baia Mare – Unirea Dej.

Duminică, 9 mai:
ora 11.45: CS Afumați – FCSB II.

*Meciurile retur se vor disputa pe 15 mai.

Citeşte şi: Liga Campionilor / City s-a calificat în premieră în finală în dauna echipei PSG

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS