21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Marinos Ouzounidis: „Este un rezultat foarte bun pentru noi“

Cupa României / Marinos Ouzounidis: „Este un rezultat foarte bun pentru noi“

-

Antrenorul Universității Craiova, Marinos Ouzounidis, s-a declarat mulțumit de victoria clară din prima manșă a semifinalelor Cupei României, 3-0 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Tehnicianul grec a admis că returul va fi abordat cu rezervele, dar i-a asigurat pe fani că nu vor fi dezamăgiți.

„Este un rezultat foarte bun pentru noi. Trebuia să marcăm cât mai mult și să nu primim și asta s-a întâmplat. Sunt mulțumit de evoluție, chiar dacă nu am jucat suficient de repede, pentru că și adversarii au stat destul de retrași. Le-am spus jucătorilor mei că dacă sunt serioși în astfel de meciuri este foarte bine. Au fost serioși în privința defensivei, exceptând o singură dată când a fost o fază periculoasă, în rest nu am avut probleme.

Este un rezultat bun pentru noi, dar mai este de jucat un meci. Trebuie să fim concentrați, disciplinați și atunci vom juca finala. În cariera mea am văzut tot felul de surprize, deci trebuie să fim serioși. Începem play-off-ul și vin multe meciuri, așa că în retur vom da posibilitatea și altor jucători să evolueze. Dar vom fi serioși, pentru că nu s-a terminat lupta“, a punctat Marinos Ouzounidis.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS