10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Universitatea Craiova este cu un pas în finală! Victorie clară cu Viitorul Pandurii

Cupa României / Universitatea Craiova este cu un pas în finală! Victorie clară cu Viitorul Pandurii

Universitatea Craiova s-a impus categoric, scor 3-0, în partida susținută miercuri, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața divizionarei secunde Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Disputa a contat pentru prima manșă din faza semifinalelor Cupei României. Returul este programat pe 12 mai.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Ovidiu Bic, care a reluat cu latul, de la 5 metri, o centrare venită din corner, de la Nistor (‘9, 1-0).

Știința și-a mărit avantajul prin Alex Tudorie, care a pus latul de la 6 metri la o pasă dată de Camara (’47, 2-0).

Tabela a fost închisă de Matteo Fedele, care a primit o pasă undeva la 16 metri de poartă, a preluat și a șutat pe jos la colțul din stânga al porții (’85, 3-0).

Universitatea Craiova: Mirko Pigliacelli – Bogdan Vătăjelu, Paul Papp, Mihai Bălașa, Nicușor Bancu – Dan Nistor (’70, Matteo Fedele), Ovidiu Bic – George Cîmpanu (87, Ștefan Vlădoiu), Alex Cicâldău (’87, Mihai Căpățână), Ștefan Baiaram (’46, Juan Camara) – Elvir Koljic (’46, Alex Tudorie).
Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Viitorul Pandurii: Roberto Bodea – Alin Buleică (’56, Adrian Ciul), Alex Baican, Alex Misaraș, Andrei Dragu – Alin Țegle (’81, Darius Buia), Marius Cioiu, Vlad Prejmerean (’56, Paul Chiorean) – Paul Mitrică (’81, Vlăduț Buțurcă), Alex Gîrbiță, Daniel Paraschiv (’56, Cătălin Bădăuță).
Antrenor: Cristian Lupuț.

Cartonașe galbene: Cicâldău ’57 / Misaras ’68.

Au arbitrat: Andrei Chivulete – Andrei Constantinescu, Adrian Vornicu; Sorin Costreie.

În cealaltă partidă din prima manșă a semifinalelor, Astra Giurgiu s-a impus pe teren propriu, cu 1-0, în fața echipei Dinamo.

În partida viitoare, Universitatea Craiova va debuta în play-off-ul Ligii 1, împotriva echipei Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul este programat sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

La rândul său, Viitorul Pandurii va juca în deplasare, la Aerostar Bacău. Partida este programată sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 11.00, și va conta pentru etapa a 4-a din Grupa B a play-out-ului Ligii 2.

Citește și: Liga Elitelor / Universitatea Craiova a trimis-o pe CFR la Cluj fără puncte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS