22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FC Argeş / Corneliu Papură: „Cred că ne trebuie şi puţină şansă“

„U“ Craiova – FC Argeş / Corneliu Papură: „Cred că ne trebuie şi puţină şansă“

-

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a prefaţat meciul cu FC Argeş. Disputa este programată mâine, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, şi contează pentru etapa 20 a Ligii 1. Papură a afirmat că se aşteaptă la un joc dificil. Consideră însă că elevii săi îl pot tranşa favorabil dacă vor fi concentraţi.

„O să fie un meci dificil. Jucăm împotriva unei echipe care vine cu foarte mare încredere, pentru că a avut un rezultat pozitiv în ultima etapă, împotriva celor de la FCSB. Dar cred că dacă ne vom concrentra o să reuşim să învingem. Cred că ne trebuie şi puţină şansă. Cred că în momentul în care vom fi concentraţi la finalizare vom reuşi să câştigăm.

Nu cred că jocul a fost cel care a suferit în etapele trecute. Mă gândesc aici la primele reprize pe care le-am făcut cu Viitorul şi cu Voluntari. Sper să avem acelaşi potenţial pe tot parcursul meciului şi să ne creăm ocazii, aşa cum am făcut-o în prima repriză a meciului cu Voluntari. Noi încercăm să câştigăm fiecare meci. O să vedem ce se poate întâmpla, pentru că într-un meci sunt atâtea necunoscute. Cu siguranţă un joc bun şi un rezultat bun ne vor descreţi fruntea. Băieţii vor deveni mult mai încrezători în ceea ce pot să facă, pentru că există un lot cu jucători cu un potenţial foarte bun“, a declarat Corneliu Papură.

VEZI VIDEO!

„Am pierdut un singur meci, dar este adevărat că puteam să facem mult mai multe puncte. La fiecare meci trebuie să te mulţumeşti cu ce poţi scoate. De exemplu, la meciul cu Voluntari acel egal a fost nemeritat. De când am început returul am tot avut parte de terenuri dificile. Echilibrarea valorilor s-a făcut doar din această cauză. Şi cel mai elocvent exemplu este meciul FC Argeş – FCSB. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu noi. Pentru o echipă cu jucători tehnici este destul de greu să se impună pe un teren prost“, a completat Corneliu Papură.

Citeşte şi: „U“ Craiova – FC Argeş / Vladimir Screciu: „Încercăm cu toţii să ne revenim“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Modernizarea drumului județean Segarcea – Valea Stanciului, finalizată

S-a finalizat modernizarea a încă unui tronson de drum...

ȘTIRI GdS