21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FC Argeş / Vladimir Screciu: „Încercăm cu toţii să ne revenim“

„U“ Craiova – FC Argeş / Vladimir Screciu: „Încercăm cu toţii să ne revenim“

-

Mijlocaşul formaţiei Universitatea Craiova, Vladimir Screciu, a prefaţat partida cu FC Argeş, programată mâine, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Acesta a afirmat că se aşteaptă la un joc dificil, dar că alb-albaştrii vor da totul pentru victorie şi pentru reabilitarea în faţa suporterilor.

„Va fi o partidă destul de grea, pentru că în meciul trecut FC Argeş a remizat cu FCSB. O să încercăm să facem totul cât mai bine şi să câştigăm. Trecem printr-o perioadă mai puţin plăcută, dar o să încercăm cu toţii să ne revenim. Asta depinde doar de noi. Fiecare echipă din campionat este de temut. Noi încercăm să ne facem jocul la fiecare meci. Până acum nu ne-a prea ieşit, dar o să încercăm în continuare, până reuşim. O să vedem ce o să se întâmple. Este o atmosferă destul de bună, dar trebuie să fie şi mai bună şi să câştigăm meciul cu FC Argeş“, a declarat fotbalistul Ştiinţei.

„Ne gândim în continuare la titlu“

Vladimir Screciu crede în continuare în titlu şi consideră că plecarea lui Dennis Man de la FCSB, la Parma, poate fi un avantaj pentru olteni.

„Sigur că ne gândim în continuare la titlu, pentru că suntem pe podium. Nu ştiu ce să zic despre CFR Cluj şi FCSB, noi trebuie să ne vedem de meciurile noastre. Mă bucur pentru Dennis Man dacă a apucat să semneze şi îi urez mult succes. Este bine pentru noi că a plecat! Aşa este fotbalul… Dar şi dacă ar fi rămas la FCSB, noi ne-am fi văzut în continuare de treaba noastră. Cu Dennis Man sau fără el, noi trebuie să ne concentrăm asupra ceea ce avem noi de făcut. Sper să marcheze amândoi cât mai mult pentru Parma. Mihăilă este prietenul meu cel mai bun… Le doresc multă baftă!“, a comentat Vladimir Screciu.

„Avem jucători valoroşi şi fiecare are oportunitatea să plece în străinătate pe o sumă mare. Acum ne gândim cu toţii să rămânem la Universitatea Craiova şi să facem o treabă bună, să aducem titlul. După rămâne de văzut ce o să se întâmple“, a mai spus fotbalistul Ştiinţei.

Citeşte şi: Premier League / Manchester United s-a făcut de râs cu „lanterna roşie“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS