8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalOltenii nu iartă nimic! Încă un succes important pentru handbaliștii Craiovei

Oltenii nu iartă nimic! Încă un succes important pentru handbaliștii Craiovei

Handbaliștii de la Universitatea Craiova își continuă forma excelentă din acest început de an și obțin rezultate excelente la turneul de la Cluj Napoca. După victoria cu Tg. Jiu (35-32), băieții pregătiți de Cătălin Popescu au făcut instrucție, astăzi, cu CNOPJ București, scor 35-27. A fost cel de-al doilea succes consecutiv pentru alb-albaștri, care nu se pot relaxa încă, pentru că zilele următoarea vor mai avea încă două partide „de foc“.

În prima parte a meciului, cele două echipe au mers aproape cap la cap, cu Universitatea mereu cu un pas înainte. Dacă la capătul primelor 30 minute Craiova avea un avantaj minim pe tabelă, scor 13-12, în partea a doua a fost o singură echipă pe teren. Băieții lui Popescu au condus ostilitățile și s-au impus în cele din urmă cu 35-27.

Craiova: Lupitu, Gheorghiță – Ianăși (7), Gușatu (4), Luntraru (2), Iovănescu (4) M.Păun (3), Codruț Păun (4), Rușeanu (1), Micu (4), Budoiu (2), Pătru (2), Bouros (2), Coadălată. Antrenor: Cătălin Popescu.

CNOPJB: Kovacs, Marinescu – Voiculescu (5), Gheorghe (4), Ciu (4), Ilie (4), Dincu (3), Coman (2), Lente (2), Dianca (1), Chirea (1), Tănase (1), Dragomir, Mircioiu, Dobre, Stan. Antrenor: Alexandru Dia.

Pentru Universitatea Craiova urmează partidele cu AHC Dobrogea Sud Constanța (sâmbătă, ora 10.00) și CS Medgidia (duminică, ora 10.00).

Citește și: Început perfect în noul an. Handbaliștii Craiovei au luat toate punctele cu Tg Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS