5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – Sepsi | Corneliu Papură: „Sper să găsim soluțiile pentru a câștiga“

„U“ Craiova – Sepsi | Corneliu Papură: „Sper să găsim soluțiile pentru a câștiga“

-

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a prefațat astăzi partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, programată marți, de la ora 19.45, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din etapa 16 a Ligii 1. Tehnicianul oltean a fost destul de scump la vorbă și de această dată. El este de părere că Știința va avea de tras pentru un rezultat pozitiv, dar are încredere în elevii săi că vor da totul pe teren.

„Ne așteaptă un meci dificil. Sepsi este o echipă foarte organizată, puternică și se bate cu șanse reale pentru un loc în play-off. Sper să găsim soluțiile necesare pentru a câștiga acest meci. Cu siguranță am încercat să ne luăm toate datele și să pregătim cât mai bine meciul. Indiferent de adversar facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga. Mă tem de orice meci. Orice echipă trebuie tratată cu seriozitate. Vom vedea cum vom reuși să abordăm meciul împotriva lor“, a spus antrenorul alb-albaștrilor.

Corneliu Papură: „Sperăm să începem bine“

Corneliu Papură a vorbit puțin și despre perioada scurtă de pregătire, menționând că speră să o fi gestionat foarte bine.

„Tot timpul e loc de mai bine, indiferent dacă vorbim despre problemele fizice sau cele tactice. Sperăm că ne-am reglat. Sunt trei săptămâni pe care am încercat să le gestionăm bine și sperăm să începem bine din toate punctele de vedere. Jucăm fotbal în orice lună, cum suntem programați. Ne dorim să câștigăm fiecare meci, indiferent de echipa cu care jucăm“, a spus Corneliu Papură.

Întrebat despre lupta pentru titlu, Corneliu Papură a spus: „Sunt 15 meciuri de jucat și foarte multe puncte în joc. Întâi să vedem cine se va califica în play-off și ce șanse sunt. Atunci se poate ‘decanta’ mult mai ușor cam cine are șanse pentru titlu și cine nu. La fotbal se pot întâmpla atâtea… Important este să iei punct / puncte meci de meci pentru a fi în play-off“.

Se pregătesc unele transferuri

Un capitol extrem de delicat și destul de evitat până acum de către oficialii Universității Craiova este cel legat de transferuri. Dacă până acum lui Corneliu Papură i-a cam enervat pe suporteri spunând că „lotul este ok“, insinuând că nu ar mai veni nimeni, acum s-a răzgândit.

„Important este să găsim jucătorii care pot să ne ajute în îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am propus. Suntem în discuții cu câțiva fotbaliști, dar când se vor materializa clubul va face public. Să vedem… În mercato, un jucător vrea să plece, iar tu trebuie să cauți pe postul respectiv. Să vedem ce putem realiza în privința transferurilor pentru a acoperi tot“, a spus Papură.

Acesta a comentat și pe tema împrumuturilor vehiculate în ultima vreme: „Dacă un jucător va fi împrumutat cu siguranță trebuie să aducem pe cineva în locul lui“.

Citește și: „U“ Craiova – Sepsi | Mihai Bălașa: „Trebuie să învățăm din greșelile din tur“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident rutier grav cu trei victime în Bumbești-Jiu

Pompierii militari au fost solicitați joi să intervină la...

ȘTIRI GdS