0 C
Craiova
marți, 2 martie, 2021
Știri de ultima oră Sport Fotbal „U“ Craiova – Sepsi | Corneliu Papură: „Sper să găsim soluțiile pentru a câștiga“

„U“ Craiova – Sepsi | Corneliu Papură: „Sper să găsim soluțiile pentru a câștiga“

-

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a prefațat astăzi partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, programată marți, de la ora 19.45, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din etapa 16 a Ligii 1. Tehnicianul oltean a fost destul de scump la vorbă și de această dată. El este de părere că Știința va avea de tras pentru un rezultat pozitiv, dar are încredere în elevii săi că vor da totul pe teren.

„Ne așteaptă un meci dificil. Sepsi este o echipă foarte organizată, puternică și se bate cu șanse reale pentru un loc în play-off. Sper să găsim soluțiile necesare pentru a câștiga acest meci. Cu siguranță am încercat să ne luăm toate datele și să pregătim cât mai bine meciul. Indiferent de adversar facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga. Mă tem de orice meci. Orice echipă trebuie tratată cu seriozitate. Vom vedea cum vom reuși să abordăm meciul împotriva lor“, a spus antrenorul alb-albaștrilor.

Corneliu Papură: „Sperăm să începem bine“

Corneliu Papură a vorbit puțin și despre perioada scurtă de pregătire, menționând că speră să o fi gestionat foarte bine.

„Tot timpul e loc de mai bine, indiferent dacă vorbim despre problemele fizice sau cele tactice. Sperăm că ne-am reglat. Sunt trei săptămâni pe care am încercat să le gestionăm bine și sperăm să începem bine din toate punctele de vedere. Jucăm fotbal în orice lună, cum suntem programați. Ne dorim să câștigăm fiecare meci, indiferent de echipa cu care jucăm“, a spus Corneliu Papură.

Întrebat despre lupta pentru titlu, Corneliu Papură a spus: „Sunt 15 meciuri de jucat și foarte multe puncte în joc. Întâi să vedem cine se va califica în play-off și ce șanse sunt. Atunci se poate ‘decanta’ mult mai ușor cam cine are șanse pentru titlu și cine nu. La fotbal se pot întâmpla atâtea… Important este să iei punct / puncte meci de meci pentru a fi în play-off“.

Se pregătesc unele transferuri

Un capitol extrem de delicat și destul de evitat până acum de către oficialii Universității Craiova este cel legat de transferuri. Dacă până acum lui Corneliu Papură i-a cam enervat pe suporteri spunând că „lotul este ok“, insinuând că nu ar mai veni nimeni, acum s-a răzgândit.

„Important este să găsim jucătorii care pot să ne ajute în îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am propus. Suntem în discuții cu câțiva fotbaliști, dar când se vor materializa clubul va face public. Să vedem… În mercato, un jucător vrea să plece, iar tu trebuie să cauți pe postul respectiv. Să vedem ce putem realiza în privința transferurilor pentru a acoperi tot“, a spus Papură.

Acesta a comentat și pe tema împrumuturilor vehiculate în ultima vreme: „Dacă un jucător va fi împrumutat cu siguranță trebuie să aducem pe cineva în locul lui“.

Citește și: „U“ Craiova – Sepsi | Mihai Bălașa: „Trebuie să învățăm din greșelile din tur“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

ȘTIRI GdS

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

Megaîntâlnire la primărie: Cine poluează Craiova?

Aerul din Craiova continuă să fie irespirabil. Craiovenii se plâng de praf, miros de cărbune, fum. Concret există poluare, dar cine sunt poluatorii? La sfârşitul...

Plângere penală după vânzarea Abatorul Podari

Vânzarea de către un lichidator judiciar a Abatorului Podari vine "la pachet" cu o plângere penală la DNA, dar şi acţiuni în instanţă. Abatorul Podari, deţinut de omul de afaceri Dinel Staicu, a fost vândut de lichidatorul judiciar al Băncii Internaţionale a Religiilor la sfârşitul anului trecut, după ani de procese. Problema este, spune un craiovean, că lichidatorul a vândut şi o clădire(cantina) şi terenul cumpărate de el în 1998, respectiv 1999.

Polaris trebuie să scape în 3 luni Târgu Jiul...

Administratorul depozitului de gunoi de la Târgu Jiu are termen trei luni de zile pentru eliminarea poluării olfactive. Este înțelegerea la care s-a ajuns...

Peste 400 de mașini sunt abandonate pe domeniul public...

Peste 400 de mașini sunt abandonate în prezent pe domeniul public din Târgu Jiu. Este vorba de mașini care nu sunt folosite de proprietarii...

CEO a ajuns pe locul al doilea în topul...

Complexul Energetic Oltenia a urcat luni pe locul al doilea în topul producătorilor de energie electrică din țară. Pe prima poziție se află de...