15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – FCSB | Ovidiu Hațegan va arbitra derbiul din Bănie. „Sperăm să fie imparțial!“

„U“ Craiova – FCSB | Ovidiu Hațegan va arbitra derbiul din Bănie. „Sperăm să fie imparțial!“

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat brigada de arbitri care va oficia derbiul etapei a 14-a, Universitatea Craiova – FCSB. CCA a confirmat, practic, zvonurile și l-a numit arbitru central pe Ovidiu Hațegan (Arad), care se află astfel la primul joc de la scandalul de rasism de la meciul PSG – Bașakșehir. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Octavian Șovre (Satu Mare) și Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava). Al patrulea oficial a fost desemnat Cătălin Popa (Pitești).

„Nu trebuie să ne gândim la arbitraj. Trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem noi de făcut. Nu-l cunosc ca psihologie pe Haţegan, dar mă gândesc că arbitrând la un nivel atât de mare nu are vreo presiune. El arbitrează două culori şi trebuie să aplice regulamentul. Sperăm ca el să nu greşească, să fie imparţial şi să ia cele mai bune decizii“, a mai spus antrenorul Universității Craiova, Corneliu Papură.

Întrebat despre arbitraj, tehnicianul FCSB-ului, Anton Petrea, a spus: „Nu vreau să discut pe tema arbitrajului. Nu vreau să fac nicio referire la ceea ce s-a întâmplat la Cluj. Am convingerea că arbitrul care va oficia partida de mâine va face un meci foarte bun“.

Observator pentru arbitraj a fost numit Aron Huzu (Sibiu).

Partida Universitatea Craiova – FCSB este programată vineri, 18 decembrie, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citește și: „U“ Craiova – FCSB / Corneliu Papură: „Trebuie să arătăm ca o echipă puternică“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS