4.8 C
Craiova
vineri, 16 aprilie, 2021
Știri de ultima oră Sport Fotbal Liga Elitelor U17 / Alb-albaștrii i-au surclasat pe vecinii de la „Hanul Doctorului”

Liga Elitelor U17 / Alb-albaștrii i-au surclasat pe vecinii de la „Hanul Doctorului”

Universitatea Craiova s-a impus categoric, scor 10-0, în fața concitadinei Academia „Gică Popescu”, pe stadionul „Aripile”, într-o partidă contând pentru etapa 9 de la Liga Elitelor Under 17.

Repriză de coșmar pentru oaspeți

Alb-albaștrii au deschis scorul rapid, prin Nicola Văduva, al cărui șut de la 16 metri a fost deviat și mingea s-a dus sub transversală (‘3, 1-0).

La un sfert de oră distanță, Văduva a semnat dubla, după ce a primit o pasă în fața porții și a strecurat mingea pe sub portar (’18, 2-0).

„Leii” au făcut 3-0 în minutul 22, când Ștefan Bană a transformat o lovitură de la 11 metri.

Dintr-un penalti ușor acordat a înscris și Andrei Popa, astfel că scorul s-a ridicat la 4-0 (’25).

Raoul Bușu a răsucit și el cuțitul în rană, marcând cu o reluare de la 6 metri, după o minge bâlbâită în careu, în urma unui corner (5-0, ’28).

„Măcelul” a continuat, Iepure marcând cu un șut de la 14 metri (’31, 6-0).

În minutul 36 s-a făcut 7-0, pentru că Lăpădătescu l-a învins și el pe Afrim, cu un șut de la 12 metri.

Rezultatul pauzei l-a stabilit Ștefan Bană, cu un șut plasat de la 14 metri, ușor lateral dreapta (’43, 8-0).

Partea secundă, ceva mai echilibrată

Certați la pauză și cu trei modificări în echipă, jucătorii lui „GP” Craiova au arătat mult mai bine în defensivă, dar și în atac, chiar dacă nu au izbutit să marcheze.

Universitatea Craiova U17 a înscris însă, prin Capac, care a urmărit o minge respinsă de portar în bară și a pus latul de la un metru (’69, 9-0).

Fabian Șandru a profitat și el de o minge venită din transversală, după o lovitură de cap a lui Hrelea, și a făcut 10-0 (’83), stabilind rezultatul final.

Universitatea Craiova: Alex Bunea – Raul Busu, Robert Lăpădătescu, Ștefan Bană, Nicola Văduva, Ovidiu Iepure, Mario Dăescu Hrelea, Costin Matei, Alex Balica, Andrei Popa, Alex Capac. Au mai intrat: Fabian Șandru, George Vărzaru, Denis Dragu, Mario Lupulescu. Antrenor: Alexandru Stoica.

„Gică Popescu”: Mihai Afrim – Dragoș Lungu, Ionuț Mitrache, Florin Rezeanu, Florin Târșogoiu, Răzvan Belega, Samuel Nuță, Marian Florea, Alex Trușcă, Raoul Faur, Cosmin Raicovici. Au mai intrat: Mario Răduț, Alexandros Vadasis, Valentin Căpățână, Andrei Ștefănescu. Antrenor: Ionuț Cimpoeru.

Citește și: Liga Elitelor U19 / Universitatea Craiova s-a impus clar în fața Academiei „Gică Popescu”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Voleibalistele Craiovei şi-au aflat programul de la turneul final....

Echipa feminină de volei SCMU Craiova, sub conducerea lui Lucian Zlotea, debutează astăzi la turneul final de promovare în Divizia A1. Fetele noastre nu...

De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face și...

Începând din 16 aprilie, cei care vor să se vaccineze cu AstraZeneca (Vaxzevria) o pot face pe loc, fără a mai fi nevoie de...

(VIDEO) Reacția lui Vlad Voiculescu după demitere

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, demis săptămâna aceasta de premierul Florin Cîțu, susține, vineri dimineață, o conferință de presă, în condițiile unor tensiuni...

863 de cazuri cu noile variante ale SARS-CoV-2, confirmate...

Potrivit datelor Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), 863 de cazuri cu noile variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare au fost confirmate până la...

Israelul abrogă obligaţia de a purta mască în exterior

Purtarea măştii de protecţie împotriva coronavirusului nu va mai fi obligatorie în exterior în Israel cu începere de duminică, în cadrul ridicării treptate a...

Accident grav, cu patru victime, într-o comună din Vâlcea

În comuna Ștefănești, satul Condoiești, județul Vâlcea, s-a produs joi seară un accident grav. În urma impactului între două autoturisme, au rezultat patru victime. Persoanele...