-2 C
Craiova
marți, 24 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Liga Elitelor U17 / Alb-albaștrii i-au surclasat pe vecinii de la „Hanul Doctorului”

Liga Elitelor U17 / Alb-albaștrii i-au surclasat pe vecinii de la „Hanul Doctorului”

Universitatea Craiova s-a impus categoric, scor 10-0, în fața concitadinei Academia „Gică Popescu”, pe stadionul „Aripile”, într-o partidă contând pentru etapa 9 de la Liga Elitelor Under 17.

Repriză de coșmar pentru oaspeți

Alb-albaștrii au deschis scorul rapid, prin Nicola Văduva, al cărui șut de la 16 metri a fost deviat și mingea s-a dus sub transversală (‘3, 1-0).

La un sfert de oră distanță, Văduva a semnat dubla, după ce a primit o pasă în fața porții și a strecurat mingea pe sub portar (’18, 2-0).

„Leii” au făcut 3-0 în minutul 22, când Ștefan Bană a transformat o lovitură de la 11 metri.

Dintr-un penalti ușor acordat a înscris și Andrei Popa, astfel că scorul s-a ridicat la 4-0 (’25).

Raoul Bușu a răsucit și el cuțitul în rană, marcând cu o reluare de la 6 metri, după o minge bâlbâită în careu, în urma unui corner (5-0, ’28).

„Măcelul” a continuat, Iepure marcând cu un șut de la 14 metri (’31, 6-0).

În minutul 36 s-a făcut 7-0, pentru că Lăpădătescu l-a învins și el pe Afrim, cu un șut de la 12 metri.

Rezultatul pauzei l-a stabilit Ștefan Bană, cu un șut plasat de la 14 metri, ușor lateral dreapta (’43, 8-0).

Partea secundă, ceva mai echilibrată

Certați la pauză și cu trei modificări în echipă, jucătorii lui „GP” Craiova au arătat mult mai bine în defensivă, dar și în atac, chiar dacă nu au izbutit să marcheze.

Universitatea Craiova U17 a înscris însă, prin Capac, care a urmărit o minge respinsă de portar în bară și a pus latul de la un metru (’69, 9-0).

Fabian Șandru a profitat și el de o minge venită din transversală, după o lovitură de cap a lui Hrelea, și a făcut 10-0 (’83), stabilind rezultatul final.

Universitatea Craiova: Alex Bunea – Raul Busu, Robert Lăpădătescu, Ștefan Bană, Nicola Văduva, Ovidiu Iepure, Mario Dăescu Hrelea, Costin Matei, Alex Balica, Andrei Popa, Alex Capac. Au mai intrat: Fabian Șandru, George Vărzaru, Denis Dragu, Mario Lupulescu. Antrenor: Alexandru Stoica.

„Gică Popescu”: Mihai Afrim – Dragoș Lungu, Ionuț Mitrache, Florin Rezeanu, Florin Târșogoiu, Răzvan Belega, Samuel Nuță, Marian Florea, Alex Trușcă, Raoul Faur, Cosmin Raicovici. Au mai intrat: Mario Răduț, Alexandros Vadasis, Valentin Căpățână, Andrei Ștefănescu. Antrenor: Ionuț Cimpoeru.

Citește și: Liga Elitelor U19 / Universitatea Craiova s-a impus clar în fața Academiei „Gică Popescu”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vaccinul Oxford a atins eficacitatea de 90% printr-o „greșeală...

Vaccinul dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca...

ȘTIRI GdS

00:15:25

Guvernul a aprobat rectificarea Bugetului de stat și a...

Guvernul a aprobat, în şedinţa de luni, cea de-a treia rectificare bugetară din 2020, care majorează deficitul bugetar la 9,1% din Produsul...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana Bică și Cosmin Durle după ce au renunțat la mandatele de consilieri județeni.

Învestirea în funcție a Olguței Vasilescu, atacată la tribunal

În data de 13 noiembrie, înaintea unei ședințe a Consiliului Local Craiova care nu a mai avut loc din lipsă de cvorum, Olguța Vasilescu a primit lenta (eșarfa tricoloră) de la secretarul general al primăriei. Ea depusese jurământul anterior, în fața unui judecător delegat.

Mititelu contestă pedeapsa de trei ani de închisoare

Condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare, Adrian Mititelu, finanţatorul FCU Craiova, a formulat o contestație în anulare la Curtea de Apel Craiova.

ISJ Dolj a scos 78.000 de euro în lupta...

ISJ Dolj a scos 78.000 de euro în lupta împotriva coronavirusului

Pasajul Gârlești ridică „bariera” peste calea ferată

Proiectul de peste 66 de milioane de lei al Primăriei Craiova pentru construcția Pasajului de pe strada Gârlești se află în etapa...