14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Elitelor U17 / Alb-albaștrii i-au surclasat pe vecinii de la „Hanul Doctorului”

Liga Elitelor U17 / Alb-albaștrii i-au surclasat pe vecinii de la „Hanul Doctorului”

Universitatea Craiova s-a impus categoric, scor 10-0, în fața concitadinei Academia „Gică Popescu”, pe stadionul „Aripile”, într-o partidă contând pentru etapa 9 de la Liga Elitelor Under 17.

Repriză de coșmar pentru oaspeți

Alb-albaștrii au deschis scorul rapid, prin Nicola Văduva, al cărui șut de la 16 metri a fost deviat și mingea s-a dus sub transversală (‘3, 1-0).

La un sfert de oră distanță, Văduva a semnat dubla, după ce a primit o pasă în fața porții și a strecurat mingea pe sub portar (’18, 2-0).

„Leii” au făcut 3-0 în minutul 22, când Ștefan Bană a transformat o lovitură de la 11 metri.

Dintr-un penalti ușor acordat a înscris și Andrei Popa, astfel că scorul s-a ridicat la 4-0 (’25).

Raoul Bușu a răsucit și el cuțitul în rană, marcând cu o reluare de la 6 metri, după o minge bâlbâită în careu, în urma unui corner (5-0, ’28).

„Măcelul” a continuat, Iepure marcând cu un șut de la 14 metri (’31, 6-0).

În minutul 36 s-a făcut 7-0, pentru că Lăpădătescu l-a învins și el pe Afrim, cu un șut de la 12 metri.

Rezultatul pauzei l-a stabilit Ștefan Bană, cu un șut plasat de la 14 metri, ușor lateral dreapta (’43, 8-0).

Partea secundă, ceva mai echilibrată

Certați la pauză și cu trei modificări în echipă, jucătorii lui „GP” Craiova au arătat mult mai bine în defensivă, dar și în atac, chiar dacă nu au izbutit să marcheze.

Universitatea Craiova U17 a înscris însă, prin Capac, care a urmărit o minge respinsă de portar în bară și a pus latul de la un metru (’69, 9-0).

Fabian Șandru a profitat și el de o minge venită din transversală, după o lovitură de cap a lui Hrelea, și a făcut 10-0 (’83), stabilind rezultatul final.

Universitatea Craiova: Alex Bunea – Raul Busu, Robert Lăpădătescu, Ștefan Bană, Nicola Văduva, Ovidiu Iepure, Mario Dăescu Hrelea, Costin Matei, Alex Balica, Andrei Popa, Alex Capac. Au mai intrat: Fabian Șandru, George Vărzaru, Denis Dragu, Mario Lupulescu. Antrenor: Alexandru Stoica.

„Gică Popescu”: Mihai Afrim – Dragoș Lungu, Ionuț Mitrache, Florin Rezeanu, Florin Târșogoiu, Răzvan Belega, Samuel Nuță, Marian Florea, Alex Trușcă, Raoul Faur, Cosmin Raicovici. Au mai intrat: Mario Răduț, Alexandros Vadasis, Valentin Căpățână, Andrei Ștefănescu. Antrenor: Ionuț Cimpoeru.

Citește și: Liga Elitelor U19 / Universitatea Craiova s-a impus clar în fața Academiei „Gică Popescu”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS