-2 C
Craiova
marți, 24 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Liga Elitelor U19 / Universitatea Craiova s-a impus clar în fața Academiei „Gică Popescu”

Liga Elitelor U19 / Universitatea Craiova s-a impus clar în fața Academiei „Gică Popescu”

Echipa de juniori sub 19 ani a clubului Universitatea Craiova a câștigat, scor 4-0, disputa de sâmbătă, de pe stadionul „Aripile”, cu Academia „Gică Popescu”, din cadrul etapei a 9-a de la Liga Elitelor U19.

Alb-albaștrii au deschis scorul pe un contraatac, după o combinație între Mitru, Danciu și Furiș, ultimul plasând mingea pe lângă portar de la aproximativ 8 metri (’45, 1-0).

„Leuții” și-au majorat avantajul tot prin Adrian Furiș, care a primit o pasă exceletă de la Sebastian Nețoiu (’51, 2-0).

Gazdele și-au mărit avantajul prin Cosmin Pîrvu, care a reluat imparabil o lovitură liberă executată de pe dreapta (’55, 3-0).

Rezultatul final l-a stabilit Alex Mitru, cu un șut din afara careului mare (’83, 4-0).

Universitatea Craiova U19: Cătălin Păușescu – Toni Dicu, Mario Nețoiu, Bogdan Firu, Cosmin Pîrvu, Denis Guță, Marian Danciu, Alex Mitru, Radu Pădurețu, Adrian Furiș, Mirel Neață. Au mai intrat: Daniel Croitoru, Andrei Petrescu, Andrei Pîrvu, Mario Tudor. Antrenor: Nelu Petrișor.

„Gică Popescu” U19: Mihnea Vodă – Eduard Grigorie, Robert Buturoagă, Alex Vezelovici, Octavian Urdu, Alex Grigorie, Denis Prunaru, Mihai Mitrana, Robert Geru, Florin Ciupitu, Denis Drîndă. Au mai intrat: Flaviu Marcu, Damian Popescu. Antrenor: Gică Barbu.

Cartonașe galbene: Dicu ’43, Pădurețu ’78.

A arbitrat: Constantin Olaru.

Citește și: Handbaliștii Craiovei, o victorie și un eșec în primele meciuri din noul sezon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vaccinul Oxford a atins eficacitatea de 90% printr-o „greșeală...

Vaccinul dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca...

ȘTIRI GdS

00:15:25

Guvernul a aprobat rectificarea Bugetului de stat și a...

Guvernul a aprobat, în şedinţa de luni, cea de-a treia rectificare bugetară din 2020, care majorează deficitul bugetar la 9,1% din Produsul...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana Bică și Cosmin Durle după ce au renunțat la mandatele de consilieri județeni.

Învestirea în funcție a Olguței Vasilescu, atacată la tribunal

În data de 13 noiembrie, înaintea unei ședințe a Consiliului Local Craiova care nu a mai avut loc din lipsă de cvorum, Olguța Vasilescu a primit lenta (eșarfa tricoloră) de la secretarul general al primăriei. Ea depusese jurământul anterior, în fața unui judecător delegat.

Mititelu contestă pedeapsa de trei ani de închisoare

Condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare, Adrian Mititelu, finanţatorul FCU Craiova, a formulat o contestație în anulare la Curtea de Apel Craiova.

ISJ Dolj a scos 78.000 de euro în lupta...

ISJ Dolj a scos 78.000 de euro în lupta împotriva coronavirusului

Pasajul Gârlești ridică „bariera” peste calea ferată

Proiectul de peste 66 de milioane de lei al Primăriei Craiova pentru construcția Pasajului de pe strada Gârlești se află în etapa...