15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Barcelona îi cere lui Neymar să returneze câteva milioane euro

FC Barcelona îi cere lui Neymar să returneze câteva milioane euro

Conducerea clubului FC Barcelona decis să deschidă o nouă acţiune în justiţie împotriva starului brazilian Neymar, atacantul lui Paris Saint-Germain.

Conform cotidianului EL Mundo, citat de Agerpres, clubul catalan îi solicită lui Neymar să returneze 10,2 milioane euro. Această sumă ar fi primit-o în plus pe parcursul perioadei petrecute la Barca, între 2013 şi 2017, din cauza calculării greşite a impozitelor.

Publicaţia iberică susţine că Fiscul spaniol ar fi fost cel care a remarcat această eroare şi i-a atenţionat pe oficialii Barcelonei. În cazul în care situaţia nu ar fi fost reglementată, cele 10,2 milioane euro ar fi fost considerate drept o donaţie a grupării de pe Camp Nou către fostul său jucător.

Neymar s-a transferat de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain în vara anului 2017, în ciuda opoziţiei clubului spaniol. Francezii au achitat atunci clauza de reziliere a contractului atacantului brazilian cu Barca, în valoare de 222 milioane euro.

Ziarul El Mundo Deportivo subliniază la rândul său că Neymar, care a anunţat deja că nu mai este interesat să revină la Barca şi negociază prelungirea contractului său cu PSG, este persoana fizică cu cea mai mare datorie către fiscul spaniol: 34,6 milioane euro.

Citește și: Corneliu Papură, readus la cârma Universității Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS