8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Elitelor / Academia „Gică Popescu“ s-a impus în dubla de la Mediaş

Liga Elitelor / Academia „Gică Popescu“ s-a impus în dubla de la Mediaş

Academia „Gică Popescu“ a înregistrat o dublă victorie în Ardeal, în faţa clubului Gaz Metan Mediaş. Partidele susţinute astăzi sunt restante din etapa a 3-a de la Liga Elitelor.

La Under 19, Academia „Gică Popescu“ s-a impus categoric, cu 5-1, în faţa găzarilor. Golurile craiovenilor au fost marcate de Flavius Marcu, Denis Drândă (2), Octavian Urdu şi Alex Buturoagă (penalti).

Gică Popescu“ U19: Vodă – Urdu, Mitrana, Vezelovici, Prunaru – Marcu, Udrea – An. Grigorie, Buturoagă, Drândă – Alex Grigorie. Au mai intrat: Badea, Piciu.

Echipa antrenată de Gică Barbu are 7 puncte după primele 5 runde.

„Victoriile sunt absolut meritate“

La Under 17 victoria a fost mai strânsă, scor 2-1. Golurile oltenilor au fost semnate de Leonard Târşogoiu şi Gabriel Florea.

„Gică Popescu“ U17: Ştefănescu – Belega, Mitrache, Truşcă, Lungu – Răduţ, Rezeanu – Faur, Târşogoiu, Florea – Nuţă. Au mai intrat: Vadasis, Mihai Popescu. Antrenor: Ionuţ Cimpoeru.

„Ne bucurăm foarte mult pentru aceste două victorii. Aveam nevoie de ele pentru moral. La cei mari a fost un joc controlat de noi în totalitate, iar scorul putea fi mai mare. La juniorii mici a fost un meci strâns, noi marcând golul victoriei în minutul 80. Dar am avut o atitudine bună tot timpul, am jucat bine şi ne-am creat destule ocazii. Victoriile sunt absolut meritate“, a declarat antrenorul Ionuţ Cimpoeru, pentru GdS.

„Ne aşteaptă acum o dispută dificilă cu CFR Cluj, sâmbătă, la noi, la Han. O să strângem rândurile să vedem cum stăm din punct de vedere al sănătăţii şi o să încercăm să pregătim jocurile cu gândul la victorie“, a completat reprezentantul Academiei „Gică Popescu“.

Academia „Gică Popescu“ U17 a strâns 6 puncte în primele 5 etape.

Citeşte şi: „U“ Craiova / Mihai Rotaru: „Transferul lui Mihăilă ne asigură o completare de buget“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS