5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Elitelor U17 / „U“ Craiova - Poli Timișoara 4-0. Știința face spectacol și la juniori

Liga Elitelor U17 / „U“ Craiova – Poli Timișoara 4-0. Știința face spectacol și la juniori

După victoria convingătoare a elitelor U19 ale Universității Craiova, a venit rândul juniorilor U17 să impresioneze cu echipa similară a Timișoarei. Băieții antrenați de Alex Stoica au trecut de bănățeni, cu scorul de 4-0 și astfel au bifat cea de-a treia victorie în actuala ediție a campionatului. Partida a contat pentru etapa a 4-a.

Formația craioveană nu a stat mult pe gânduri și a deschis scorul rapid, în minutul 4, prin Mocanu. Golul acestuia a fost unul de remarcat, înscriind cu un șut dintr-o poziție incomodă, aproape paralelă cu poarta. Până la pauză, alb-albaștrii au mai punctat o dată prin Capac (20), iar la vestiare au intrat cu un avantaj moral important. De menționat că oaspeții au nimerit bara transversală de două ori în primele 45 de minute.

Repriza secundă a debutat perfect, cu un al treilea gol al craiovenilor, dintr-o lovitură liberă din lateral (49). Scorul final a fost stabilit de Cîrpici, care a transformat în gol o minge primită de pe partea dreaptă.

Universitatea Craiova U17: Lungu – Matei, Bușu, Popa, Benga – Cristescu – Mocanu, Iepure, Cripici, Capac – Istratie: Antrenor: Alex Stoica.
Au mai intrat: Zamfir, Dăescu, Sfetcu, Nicola.

În urma acestui rezultat, „U“ Craiova a acumulat 9 puncte, în timp ce oaspeții au rămas la cota 6. Etapa viitoare, alb-albaștrii se vor deplasa la Cluj, pentru meciul cu CFR.

Citește și: Liga Elitelor / „U” Craiova U19, net superioară Timișoarei. Victorie fără dubii a „leilor”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS